- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optim91
csendes tag
válasz
p.szilard
üzenetére
Heló, sokáig hasonló problémával küzködtem mire rájöttem a megoldásra. Nálam annyi plusz volt, hogy egy idő után rettenetesen elkezdett kattogni zakatolni a HDD és el is tűnt BIOS-ból egy időre. Tettem vettem, mértem, cseréltem, mire egy idő után rájöttem a megoldásra. A gépemben minden vízhűtéssel dolgozik kivéve a HDD-m, meg is néztem és elképesztően fel tud forrósodni a HDD vinyó ha arról próbál adatokat felhasználni főleg ha onnan indítasz egy komolyabb igénybevételű játékot. Adtam egy plusz hűtést a HDD-nek és azóta semmi hasonlót nem tapasztaltam. De a hűtés sem mindegy, mert hinné az ember, hogy atetejét a nagy fémlapos részt kell hűteni, de úgy tapasztaltam és hőmérők is azt mutatták, hogy leginkább az alját kell hűteni. Talán ez segíthet neked is, bár javaslom, hogy mostanában kiadott játékokat SSD-vel futtass, mert nagyon megterhelőek ezek már egy HDD-nek. Legjobb megoldás, ha az SSD-t is ketté particionálod és az egyik felére a Rendszert és újrainstallálandó dolgokat raksz, a másik felére pedig a programokat, HDD-t manapság csak tárolásra érdemes használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest