- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi821
tag
Szia!
Köszönöm a tippet, holnap meg is próbálom.
@Jarod1: az energiatakarékossal még szerintem látszana, de ez a meghajtó most gyakorlatilag eltünik a listáról, a másik 2 látszik.
Egyébként ma hazajöttem melóból és bekapcsolásnál azzal fogadott a gép, hogy automatikusan elindúlt a D (azaz a hibás) meghajtó ellenőrzése, ahonnan már nem lépett tovább a boot. Végül le kellett húznom a vinyót és így tudtam belépni. A teljes előélete ennek a vinyónak az, hogy az elődje már tönkrement (hasonló probléma volt) és kaptam egy vadiújat a gyártótól mert a gari még érvényes volt. Szóval lehet, hogy van valami gond tényleg a kábellel, vagy az alaplapi sata csatival, mert ezt nem tudom elképzelni, hogy egy szimplán tárolásra használt vinyó, ráadásúl egymásután kettő is tönkre megy úgy, hogy a ház hűtve van rendesen.
Köszönöm a válaszokat, holnap tovább próbálkozom.
üdv.: Bandi
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest