Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Integra #2420 üzenetére
Akkor ennek annyi. Ha már a szektort sem találja, akkor olyan adat sérült a felületen amit csak a gyár tud feliratozni. Egyet tudsz tenni. 160GB-os partíciót hozol létre rajta maximum. De célszerű inkább 120-at, így az SP nélküli XP-vel is kompatibilis partíciót kapsz. Ezt a winyót későbbiekben csak hurcolászásra érdemes használni, amire másolatot teszel csak. Vagyis nem ezen van az egyedüli példány. Egyébként egy számmal valahol többet írtál. Ha másfél terára kéne visszabutítani, de boldog lennék!
Szerk: Tényleg a HDD regenerátornak még adhatsz egy esélyt, de nem vagyok biztos benne, hogy meg tudja oldani. Viszont én már akkor sem bíznék ebben a hibás területben.
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Integra #2420 üzenetére
Csak német oldalon találtam magyarázatot (németből nem vagyok túl perfekt) de kb ezt jelenti:
Vannak gyenge, bizonytalan szektorok a vinyón (ezeket a HDSentinel nem írta ki?) Ezekből nemsokára bad sector leszAmíg van olyan része a vinyónak amivel pótolhatja a kieső tárterületet addig nincs baj.
Lehet most a szakik megköveznek, de egy low level format segíthet, meg ismerek egy HDD Regenerator progit is (fizetős!) ami elvileg képes helyrehozni ezeket a hibás helyeket.
Mindenesetre fontos adatot ne tárolj rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest