- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Gugu32
csendes tag
Szia!Köszi a segítséget!Próbaképpen rákötöttem mégis egy film erejéig és azt tapasztaltam hogy nem melegedett annyira mint amikor a két frontot hajtja!Lehet hülyeséget mondok de ez azt jelenti hogy nem adja le a hőt magából és elég benne valami?A két fron hangfallal magában jócskán melegek a bordái de így a két kis (5 Ohmos) hangfalakakl viszont már már hideg!Amikor levettem a két kishangfalat, ugyanúgy kezdett melegedni ahogy eddig szokott, nem vészesen de érezhető a kettő közötti különbség.
Lehet hogy nm reális értéket írnak erősítőre hangfalra?
(hangfalakról itt http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=1476
erősítőről pedig itt http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=&MID=3&sub=1&action=detail&Pid=256 ) lehet olvasni!
Bocs ha hülyeségeket kérdeztem de nem vagyok benne jártas és tényleg jól jön a segítsék!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel