- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Ninoka
tag
válasz
Barthezz2 #5878 üzenetére
Én alapból nem vennék használt dvd,vagy cd lejátszót, mert nem lehet tudni, hogy mennyit használták. Ezekenek a leggyengébb pontja az olvasó fej, aminek azért véges az élettartama. A Sony-ról sincs túl jó tapasztalatom. Eddig egy Sony cd lejátszó és egy Sony magnódeck volt a birtokomban, de mindkettő megadta magát pár éven belül. Nemrég pedig egy barátnőm Sony hm erősítője adta be a kulcsot, igaz, az már 10 év körüli lehetett. Nem is hallgattuk hangosan, csak filmet néztünk, egyszer csak oltári nagy pukkanás minden hangfalból, és azóta ha bepakcsolod, egyből kiírja, hogy safe, vagy valami hasonló. Először azt hittem, hogy valamelyik hangfal a bűnös, lekötöttem róla mindent, de így is kiírja, és nem is reagál semmi gombnyomásra, csak kikapcsolni lehet.
De egyébként úgy összességében megér annyit pénzt, persze csak ha minden jól működik!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával