Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
mettek #89817 üzenetére
Nekem is volt ilyen nagy Onkyom bár nem ugyanez (TX-NR906), én a 3D miatt cseréltem le, és talán-talán mostanra lett meg a méltó utódja, mert mozin tényleg félelmetesen jó volt (zenén szerintem nagyon válogatós). Amire nagyon figyelnék a megvásárlásnál, azt itt sokszor olvashattad a fórumon, hogy a HDMI-ket nézd meg nagyon. Az Onkyo eléggé "népautó" és sokan nagyon durván bánnak vele, így az AVX-en hirdetett is annak tűnik nekem. A hátlapja igencsak karcos, szóval csak óvattal vele. Ha valaki így dugdosgatja bele a kábeleket, lehet, hogy nem is áramtalanít. Arra meg lehet, hogy nem jól reagál. De nem akarom rontani más üzletét.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
mettek #89817 üzenetére
Ha ez alatt mondjuk azt érted, hogy az AVR-TV közé legalább pl. egy Kácsa KCS vagy AQ Pearl kerül, akkor szerintem ok (ha jól emlékszem Pana plazmád van, ezt ST-GT-VT esetén mindenképp fenntartanám).
remélem nem indul ki ebből megint egy kábelvita
(#89822) Norbi 72: én meg egy Carbont a HTPC-AVR közé
(bár ha nem ennyire kedvező áron jutok hozzá, minden bizonnyal maradt volna jó ideig a Cinnamon
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Battlefield 6
- Vallás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 17 - alap
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest