- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
enricotoxic #88622 üzenetére
A 95- ös is egy nagyszerű lejátszó , baromi jó hanggal, de a 105- ös nagy ugrás hozzá képest is, mind hangban mind szolgáltatásban. Nagyon jó a sztereon és mozin is, nincs részlet vesztés alacsony hangerőn se.
Az én 105D -en olyan fw van amiben nincs cinavia gond, játszik bd iso- t 3d -t is, sacd iso-t , bd25-50 menüvel együtt menbek, sacd-r, flac , ape, dsd stb... és nem csak vinyóról hanem hálózatról is. Ha ilyet szeretnél keresd robik -ot!
Szoba korrekciónak hiányát még sosem hiányoltam. A menü ide vonatkozó része sem sokrétű , van méret , távolság , freki vágás a subnak 10hz es lépésekkel. De aki hallottam nálam szerintem el tudják mondani , hogy ezekkel a beállításokkal is simán be lehet lőni. 4tb ost még nem próbáltam mivel itthon csak 2tb hdd im vannak.
A 95- höz képest szerintem simán megéri a többlet lóvé a 105- re!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Battlefield 6
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Cyberpunk 2077
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest