Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Squirrel #187349 üzenetére
Azt a bizonyos Musical Fidelity cikket én írtam, remek szerkezet, szívből ajánlom.
Kábeleket csakis otthoni kipróbálással, lehetőleg vakteszteléssel válassz!
Magamnak MM7055-öt szeretnék venni, annak a teljesítményét is elegendőek vélem. Kettőről lecsúsztam, de majd csak összejön egy jó vétel! Mindkét Marantz végfokról vannak hiteles, korrekt tesztek, melyek végeredménye kifejezetten pozitív.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Joe123
senior tag
válasz Squirrel #187349 üzenetére
XLR-t valamelyik stúdiótechnikás cégtől vennék, afölé felesleges árban menni, hangban úgysem lesz semmi különbség. (Meg persze forraszthatsz is magadnak, ha megvan hozzá a gyakorlat és az eszközök.) Ha masszívabbat akarsz, akkor Neutrik (vagy Neutrik koppintás csatlakozóval), de mivel házi körülmények között nem fogod állandóan ki/be dugdosni, valamennyire még az is túlzás. Én Die hard onehero-kat vettem anno, ezek elég masszívak (koppintott vagy a legenda szerint ugyanazon a soron gyártott Neutrik csatikkal), de van régebbről Klotz is, az is tökéletes. Kácsánál eléggé elszaporodtak a túlárazott bullshit kábelek, audioquest és hasonlók meg eleve kerülendők, vaskos lehúzás annyi egy kábelért amennyit kérnek érte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest