- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rp526 #169694 üzenetére
Teljesen jó a beépített, megszünteti a legfőbb visszaverődési problémákat és még érzékenyebb is, mert ami hang hátra indulna meg, az is előre fog, ez +3 dB-t jelent. Sokkal könnyebb velük dolgozni, sokkal könnyebb elrejteni a nagy űrtartalmat, és még a szoba is tágasabb, hogy nincs szem előtt.
-
BBéci
legenda
válasz
Rp526 #169694 üzenetére
Ha tehetném, akkor az utóbbi megoldást választanám. Leginkább azért, mert nem csak falba építeném az LCR triót, hanem szőtt vászon mögé. Bármennyire csúcsszuper egy hangáteresztő vászon, valamennyit mindenképpen változtat a hangzáson, leginkább a magastartományon.
Nyilván ez sokakat nem zavar, de aki a hangdobozokon nem tudja elviselni a vászonnál sokkal vékonyabb selymet... -
python1
veterán
válasz
Rp526 #169680 üzenetére
Olcsóbban, jobbat de nem ebben rejlik a DIY igazi előnye, inkább abban, hogy a szobához tervezed a mozit, mérések alapján szabadon tudod , szinte kompromisszumok nélkül elhelyezni a hangsugárzókat, kábeleket. Viszont nappalinál igazi előny, hogy akár láthatatlanúl , minimális helyet foglalva tudod kivitelezni.
Én is úgy indultam, hogy rejtek mindent, azt már 2m-es frontjaim vannak, 30cm- es hangszórókkal, viszont még így is töredék helyet foglalva, mintha a klasszikus felállásban, hangsugárzókat használnék.
Viszont, hosszadalmas és nagyon odafigyelős meló van vele. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Rp526 #169676 üzenetére
Ha dedikált szoba lesz akkor 2 vagy 4 nagyot vegyél!
Még próbálkozom ahogy időm/kedvem van hozzá, szóval nem végső verdikt. Elégedett vagyok az R-115SW-vel, hozza amit reméltem tőle, de ha őszinte akarok lenni magammal is, akkor az eddigi tapasztalatok alapján nemigazán tett hozzá az össz élményhez. Egy pozícióra lőttem csak be, mást nem nagyon érdekel ez rajtam kívül itthon.
Egyelőre csak azt néztem, hogy jobbra-balra kimozdulva ugyanúgy elcsesződik a mély mint egy szubbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest