Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Szia,
Igen rettenetes, sajnos ez van. ennyi helyem van, itt szeretném megoldani a lehetőségeimhez mértem a dolgokat.
Mindamellett ez egy "házimozi belépő szinten" topik..nem pedig az h thx szabvány és 20.000Ft/méter ár alatti hangszórókábellel rendelkezőkkel szóba se állunk topik.Gondolom itt mindenkinek legalább ilyen szintű mozi szobája van:
És akinek a lehetőségei -mind kialakításban, mind anyagilag- nem ütik meg ezt a mércét azok továbbra is csak ipadaen nézhetnek HBOGo-t
Sajnos van egy 106"os motoros vásznam és vetítőm van aminek a képét szeretem. Mivel a nézési távolságom (~3,85) ehhez megvan (tudom hogy az optimális 4 m lenne, remélem nem köveztek meg hogy a szabványtól 20centivel eltérek, kipróbáltam a 4métert is nekem kicsit közelebb jobban tetszik) nem szeretnék kisebbet. Ha sarkoktól, falaktól megfelelő távolságra szeretnék álló tornyot rakni max 80"nak lenne helyem, amit nem szeretnék.
Ha ez előzményt elolvasod -amit már 2szer beírtam de reakciót még nem kaptam- leírtam mindent pontosan.
Most lemértem, 80cm re van a földtől a fülem.
kb 70centinél lenne a polcsugárzó magas dómja ha az eddig nézegetett hagnfalak magasságát nézem.
Én nem tartom annyira rettenetesnek, de lehet én vagyok igénytelen.
Most 110es állók vannak és a vászon is 110re van leengedve a földtől. nekem ez tul magas, nem kényelmes. ha választanom kell inkább az ideális magasságon nézem a képet.
Mindamellett most a frontok is egyenesen állnak és nem beforgatva a néző felé 45-60fokban.. ez se olyan jó.. erre itt legalább lenne lehetőségem. És egymástól több mint 2 méterre elhelyezve nem egy 40"os tv mellé beszorítva.Elgondolásom ebből fakadt.
Köszönöm hogy elolvastad.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- CADA, Polymobil, és más építőkockák