Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgolodo
csendes tag
válasz Irmscher 353 #22984 üzenetére
Megfeszíted a selymet, ideiglenesen rögzíted, például pillanatszorítóval, ezután véglegesen ragasztóval érdemes a keret hátsó oldalán.
Tűzőgéppel, is megtudod csinálni, de csak az ipari verzióval.
-
morgolodo
csendes tag
H2000-nél, megszűnt a hangszóró alkatrész eladás/ nem látom az oldalon/ ?
-
morgolodo
csendes tag
válasz nagy.matyika #23144 üzenetére
A B32 -be, pontosan jó a hangváltó.
Érdemesebb, ha peremeztetni, kell az újabb Shalafi áltla készitett habszéllel felújitani, valamint a doboz belső tömitetségét javitani, és megnézni a benne lévő csillapitóanyag mennyiségét, és elhelyezését. -
morgolodo
csendes tag
válasz nagy.matyika #23151 üzenetére
Szerintem , nem.
Ez a hangfal igy jó.A benne lévő kondik , kis túlzással világ szivonalúak, főleg, ha az ár-értékkarányt nézzük.
Mégis jobbat szeretnél, mélyebben a zsebedbe nyúlsz.
-
morgolodo
csendes tag
válasz Psychopeti #23258 üzenetére
Valamelyik hirdető oldalon,/ talán, Hi-fi piac/ láttam 30 ezer allatt is B31-et.
Habszél jó rajta, egy 10 évig biztos elfogadható. -
morgolodo
csendes tag
válasz fehér_ember #23382 üzenetére
még dekopírt kell szereznem,
Maróval, vagy fúróval könnyebben tudod illeszteni.
-
morgolodo
csendes tag
válasz Irmscher 353 #23681 üzenetére
Amennyiben kics az anyagi kereted, érdemes használt
bútorlapotbeszerezni, jellemzően a felületkezeléssel sem kell utólagosan foglalkozni, ha szépen sikerül méretere igazítanod, anyag minősége a jelenleg drágán beszerezhetőekhez képest sokkal jobb.
Gyerek biztos, hangsugárzó nem létezik, átmenetileg, olyan magasságba, kell helyezni, ahol , számára nem elérhető.
-
morgolodo
csendes tag
válasz shalafi66 #23748 üzenetére
Majd pont a relé miatt fog rosszul szólni, a maximum tizedohmos átvezetési ellenállással. Nyilván, teljesen kézenfekvő.
Elképzelhető, hogy nem csak a mérhető paraméterek járulnak, hozzá a hangképhez.
Ezenkívül, hogy ne legyenek, kétségeid, vannak jól hallható különbségek.
-
morgolodo
csendes tag
-
morgolodo
csendes tag
válasz shalafi66 #24287 üzenetére
Nem vicc volt realitás.
Valószínűleg, a nagy hangszórógyártók, nem kérnek fel téged vélemény nyilvánításra, ezért véletlenszerűen találkozhatsz a termékeikkel.
Ennyi.SEAS ScanSpeak sem problémamentes. Sőt...
Tekintettel az ismert hangszórókra, mindegyiknek voltak és vannak korlátai.
Azért jellemzően a kisebb gyártóknak, átalakítóknak több.
-
morgolodo
csendes tag
Szerintem, olvasd végig a fórumokat, mielőtt hozzá szólsz.
Megjegyzem, a szaktudás mellett a modor is fontos, és shalafi66 egy olyan ember, akitől én például, szívesen rendelnék cuccokat, bár most nálam épp nem aktuális a dolog.
Türelmed is van hozzá tegyed,biztos a legjobbat kapod.
-
morgolodo
csendes tag
válasz shalafi66 #24325 üzenetére
Magyarország egyetlen megmaradt hangszórógyárának én csinálom a méréseket. Senkinél nem látok BK mikrofont, hasonló dinamikatartományú mérőrendszert, stb.
Nevezzük, után gyártó üzemnek.
Sok esetben itt is felmerült, hogy az adatlapon feltüntetett paraméterek, és a mások által mért értékek, nem fedik egymást.
Te erre mindig azt mondtad, régiek az adatlapok, nem te gyártod őket stb.A BK mérő mikrofon mikor is került hozzád?/ Hitelesítése mikor történt utoljára?/
A munkáimmal, mérésimmel tele a net, és 5-6 magyaroroszági fórum.
Valóban, és sokan megkérdőjelezik.
-
morgolodo
csendes tag
Giot
Igazad, van de sok ember azt hiszi első olvasatban, hogy valóban találkozott , kis hazánk legnagyobb élő hangszóró szaktekintélyével, és csak később ébrednek, rá a valóságra.
fero02
Igen, klasszikus eset.
Nekem, az a rész tetszik minden esetben, amikor elmondja határozottan, hogy más hangszorójavitóknál, mi a helyzet. -
morgolodo
csendes tag
válasz [CS]Blade2 #24916 üzenetére
Tegyél elé, egy hálózati elosztós zavarszűrőt, és próbáld , meg egy másik konnektorból használni.
-
morgolodo
csendes tag
válasz mpierre #26833 üzenetére
Az idő jelentőségé szerintem itt másodlagos, mert a végeredmény számít, mert kaptál egy tökéletesen elkészített dobozt, minőségi anyagból.
Ami, a leírt felületkezelés után, tökéletesen megfelel egy hangsugárzó dobozának.Azok, akik fontolgatják a minőségi otthoni építést, tudnak költség oldalról viszonyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest