Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ibituba
aktív tag
a sal hangszóró (mindegyik) úgy fos ahogy van. már bocs.
egy hangszórónak igy kell kimozdulnia. még ha nem cerwin vega akkor is!!!
[link][ Szerkesztve ]
-
Ibituba
aktív tag
sziasztok. 3utas hangválto érdekelne ehhez a tipusu multimédiás cucchoz. [link] tudom tudom ..... de szeretném belöle kihozni a "maximumot". valami ötlet??
-
-
Ibituba
aktív tag
hagyjuk inkább.... ezt a részét. aki tud hozzá ajánlani váltót 3utast az kérem jelezze. köszönöm. amugy szerinted egy 10k multimédia hangfalba raknának még a beépitett erősitö - 6 hangszoro -doboz faanyag költség mellé még egy pár darabonkénti akár leggagyibb 1000ft-os váltot is???? hát nem
[ Szerkesztve ]
-
Ibituba
aktív tag
hello. jo legyen két utas vagy 2.5 nekem mindegy, de amit tudni kell. a magas ugye adott az magas. de az also hanszoró az képes kb mozogni 2cm-t (megnyomkodtam ovatosan) ami viszont felette van az feszes mint a fene max 2mm mozog. gondolom én akkor az csak középnek van tervezve vagy minek,mélynek szerintem nem de még mélyközépnek sem. amugy a "váltója.." egy kondi a magasba meg egy a középső hangszoroba az also ba semmi nem volt beiktatva. ennyi volt mikor szétszedtem. amugy 4Ohmosak. sajnos több infot nem tudok rola nem is értek hozzá, mérni meg ilyenek. valam váltot hozzá tényleg nem lehet ajánlani ami normálisabban szolaltatja meg mint a "gyári váltója :-)"
-
-
-
Ibituba
aktív tag
trafobugásrol jut eszembe. elektronikus elötétekkel kiválthatók a sima vasmagosak? vagy ez baromság?
-
Ibituba
aktív tag
válasz szaszlaci #8851 üzenetére
pl az emlitett hangfalamba cserélném ki a trafot ilyenre. mert nekem is bugott de tettem alá egy réteg gumi szerü nem is tudom pontosat milyen anyagot igy már majdnem tökéletes de ha nagyon közel hajolok, fülemmel majdnem hozzáérek a hangszorohoz akkor még hallom. tudom ez már beteges de zavar... a tudat... hogy még mindig búg
-
Ibituba
aktív tag
válasz szaszlaci #8858 üzenetére
de megvan a legjobb megoldás. eltartatom 4 kis gumibakkal a hátlaptol a trafom és már nem is rezonál be. mert nekem gyárilag oda van rögzitve. és nem a lemezek zörögnek hanem a hátlap vette fel a frekvenciáját a trafonak és az bugott. amugy tegyük fel az egész erősitőt kitelepiteném a hangfalbol mindenestöl ahogy van,akkor érdemes lenne megtömni csillapitó anyaggal? akkor már akár ez is menne de igy hogy bent a hütöborda trafo igy nem akarom kitömni. kérdés lenne e értelme
-
Ibituba
aktív tag
válasz szaszlaci #8860 üzenetére
értem. ötletelek ám. most még tovább megyek. mi lenne ha "kidobnám belöle" a 2 hangszórót és vennék bele ha van 4"méretbe 2db minőségi mélyközepet és megcsinálni 2utasra.... mert öszintén megmondom tudom drágább lenne a leves mint a hús de ha már megvan meg kéne kicsit pöckölni. mert külsőre tetszik a desinje meg a hangerejével sincs probléma,monitor mellé bőven elég igy ezeket megtartanám
-
Ibituba
aktív tag
válasz szaszlaci #8862 üzenetére
ááá el nem adom. shalafi által javasolt alkatrészekből leváltozom aztán meglátjuk mi lesz belöle. szeretem az ilyen jellegű kihivásokat és kiváncsi vagyok mi lesz belöle. aztán utána lehet megfogadom a tanácsod és megprobálok összerakni egy 2utast. ugyis igy lesz már most érzem de ezt akkor is megtartom.
-
Ibituba
aktív tag
holnap pesten leszek enné meg a fene.cet környéken nincs valami elektronika jellegü bolt ahol be tudnám szerezni a tekercseket kondikat?(ha pesti vagy és ismerős a környék jol jönne az info) itt győrbe meg tudtam volna oldani de pesten nem vagyok ismerős a cet környékén. mert ha lenne már holnap összeraknám délután. marha türelmetlen vagyok ha érdekel valami és akarom
-
Ibituba
aktív tag
faszára sikerült ez a mai fórum itt.. még vagy 92szer kérdezzétek meg töle mit miért csinált oké! hátha... köszi
-
Ibituba
aktív tag
Megkaptam a várva várt terveket. Azt hiszem nagy fába fogom vágni a fejszémet de nem zavar! Már csak egy halál pontos és precíz asztalost kell találnom aki mond nekem egy kedvező árat.
-
Ibituba
aktív tag
válasz kovacstibor79 #11629 üzenetére
jövö hézen mutatom meg neki a beméretezett terveket és meglátom mit mond tudja e vállalni. egy biztos pontos preciz munka kell igy én is ott lennék bár ő csinálná de ha valami mégis szar lenne benne akkor nem hibáztatnám érte. jövö héten majd kiderül bevállalja e. és persze mennyiért. meglátjuk. szerintem amugy nem egy bonyolult hangfal ( nem a fenéket nem)
-
Ibituba
aktív tag
válasz fero02 #13452 üzenetére
azért a hifi topikban sem kell mindenre mérget venni.sokszor már szőrszálhasogatás ami ott megy... aztán mégsem tudnak eredményeket felmutatni egy bizonyos kategóriáju kábelek felett csak az ész osztás megy. (A hama valóban nagyon az alja) Az előző üzeneted amit küldtél neki az szerintem is flegma volt. kicsit csippents vissza, főleg ha nem is flegmaságnak szánod, akkor meg pláne figyelj oda mit és hogyan fogalmazol meg.
-
Ibituba
aktív tag
válasz fero02 #13458 üzenetére
de azért nyugtass meg hogy "kavicsot" soha nem fogsz rakni a kábeleidre. ha vágod mire gondolok oké ha nem akkor mindegy. ez a fajta "elhivatottság" nekem már bőven sok...
meg flac vagy 320mp3. ... most nem mindegy. a fene akar ennyire fülelni. élvezni kell a zenét és szerintem megy 320as mp3at is maradéktalanul lehet!!
[ Szerkesztve ]
-
Ibituba
aktív tag
javaslom ha érdekel benneteket a flac vs mp3 320as téma nézzetek át hifi topikba. duma hogy egetrengető a 320 mp3és flac közötti külömbség. teszteljetek vakon ha érdekel benneteket és kiderül halljátok e a külömbséget
-
Ibituba
aktív tag
kérlek csinálj róla egy tesztet. elég csak 10-10 eredmény . foobar alkalmas erre. flac kontra mp3 320 lame 3.99 kódolás. várom az eredményt. Pontosabban a táblázatot amin szerepel a 10ből 10 találat. mert ugye csak úgy bemondásra hogy én pedig hallom.. hát ez így elég érdekes érvelés és indoklás
[ Szerkesztve ]
-
Ibituba
aktív tag
válasz fero02 #13469 üzenetére
én nem kezdek semmit. ők kötik az ebet a karóhoz. de nem is érdekel már ez az egész. részemről téma lezárva
U.i vissza olvasva az is kiderül hogy nem én aratom a babérokat itt hanem hivatkoztam hogy hifi topikban olvassanak vissza ha érdekli őket. de részemről erről tényleg ennyi volt
[ Szerkesztve ]
-
Ibituba
aktív tag
megmentettem a kukától egy pár hangfalat. Hangfalanként 1-1db rft l2322 szélessávú van benne. Érdemes lenne foglalkozni vele? mekkora és milyen doboz lenne való neki? Az állapotuk tökéletes. http://diyaudio.hu/forum/download/file.php?id=5163 ez lenne az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs