Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Kiss Janó #28971 üzenetére
Szia.
Nekem csak az első szériással volt dolgom. Egy szubot építettem rá.
A hangjával semmi bajom sem volt szép, precíz kellemes. Mélyre lement élmény volt.
A gond ott kezdődött amikor komoly munkára fogtam, egy mélysugárzó alapfeltétele a jó terhelhetőség, hogy jól viselje a nagy kitéréseket. Az hogy ez összeszerelési probléma volt vagy alultervezettség nem tudom nem az én szakmám. De szeretett zörögni, szuszogni. A bevezető szál bevert a membránba gyors mozgásoknál nagy kitérésnél.
Amit tudtam elkövettem vele, mert szerettem a hangját, de feladtam. Akkor vettem egy szutyok SAL hangszórót érzéketlen borzalom volt ahhoz képest, viszont semmi mellékzörej sem volt. Aztán eladtam az egészet mert nem szerettem az érzéketlenségét és a hangját a sal nak főleg a ha25 után amit aztán évekig a szekrény alatt tároltam mert sajnáltam eladni.
Ismétlen ez az első verzió volt.
Az upgrade-elt verziókat már nem próbáltam. Szellőztetett lett a tekercs a porvédő által, gondolom a mellékes zajok kiküszöbölésére. De nem látok bele a hangszóró lelki világába egyéb változtatás lett e. Nem is a szakterületem.
Láttam hogy érkezik az alu kosaras változat erre is kiváncsi vagyok de még nincs róla fent kép sem.
Kevés a fórum visszhang is róla.
Sok sikert ha bepróbalkozol.
Írd meg a véleményed mert én is kiváncsi vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest