Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
válasz Steve-0 #1915 üzenetére
Hát...ha leszeded majd lecsiszolod, fújsz rá alapozó, lecsiszolod egyenletesre és lefújod fényes fekete spray-al majd esetleg lakk spray-al, akkor tuti jó lesz és nem fog lekopni a sűrű fogdosástól sem.
Bár...szvsz megpróbálhatod, hogy valami zsírtalanítóval letörlöd majd lefújod fekete spary-al, nem hiszem, hogy lejönne, de itt azér van rá esély.Most láttam videóban, babaolaj.
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Khaal
őstag
válasz Steve-0 #1915 üzenetére
Az alap fekete spray is jó, csak mindenképp le kell zsírtalanítani. Ha szépen egyenletesen beteríted az egészet akkor úgy fog kinézni mint a gyári. Ne fújd rá túl vastagon, mert lepattoghat róla a festék (én így jártam).
Tartósságra mondjuk nem a legjobb, de ez végülis csak a kiadó gombon számít, azt meg max lefújod mégegyszer, vagy arra használhatsz másfajta festéket is, vagy esetleg rakhatsz rá lakkot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest