- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, még egyszer utoljára felhozom a topicot, hátha mégis érdekel valakit ez a hütési megoldás. Tegnap óta tettem fel új képeket is a moddolt házról, valamint elkészültem a házventik fordulatszabályozójával.
A prociventi (mivel halk), állandó 12 V-ot kap az alaplapról, a 3 házventit viszont egy közös IC-s szabályozóval lehet állitani, kb. 5.6V és 11V között.
A szerkezet annyira jól sikerült, hogy már némi tuningot is meg mertem ereszteni.
Proci órajelét felemeltem 2000-ről 2200 MHz-re, SZÁNDÉKOSAN letekertem a ventik szabályozóját minimumra, és igy teszteltem CpuBurnK7-tel egy jó félórán keresztül, természetesen most már zárt házzal.
A mostani 27C szobahőmérséklet mellett 60C-ig sikerült igy feltornázni, meglehetősen csöndes müködés mellett!!!! Ilyenkor idle=46 C-os
Elsősorban hütésben járatos egyedeknek szeretném a véleményét kérni, erről a meglehetősen olcsó, de hatékony moddról.
U.i.: Azóta a coolness.hu-n is láttam légcsatornás hütést, Atus kezenyomán, bár Ő csak a hő kivezetését oldotta meg, alu. gégecsővel, a beáramlást szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest