Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Az alaplapra van dugva a videókari ventije, mivel a videókártyán csak egy sima 2 tűs csatlakozó van, nyilván nem szabályozott. Galaxy 8800GT. ha pedig PWM vezérelten marad, akkor sem lehet nagyon jól belőni, mondjuk van egy progi az alaplapomhoz, de az pl ha nálam be van állítva, hogy automatikusan induljon akkor egy másik profilba meg hibaüzenettel el se indul. a bios meg alapból nagyon kis fordulaton hajtja, meg ugye a proci vízzel van, így nem is nagyon pörgeti, gondolván egy alig 40°C-os procihoz minek pörgesse agyon.
akkor úgy néz ki, marad minden az eredetibe. bár még annyit lehet megpróbálok, de sztem nem sokat érnék el vele, hogy rakok 1 db 8centis ventit a táp hátuljához, ezzel is segítve a belső nagy 12-est, de sztem ez csak szarnak pofon....
-
JoolsNOS
veterán
Elvileg vezérli, de 1500 az induló érték. Én pont úgy gondoltam, ha alapra kötöm akkor változik a fordulat, ha tápra akkor fix. De csak minimális növekedést látni rajta terhelés alatt (10-20 fordulat).
Annyira nem hangos, hogy potit építsek be, max kiszerelem, nem létfontosságú a szerepe. Csak gondoltam, lehet szoftveresen állítani.
köszi -
Dany007
veterán
Köszönöm a helyreigazítást!
Mondtam én, hogy jönnek a szakértők. Én csak következtettem.
Ez a 10%-os dolog most meglepett!
A táp az, amivel mindig a legkevesebbet foglalkozok tisztítás terén. Sose volt gond belőle. Inkább a 8centis oldallapi venti ami hangos jelenleg. De már nem érdekel, mert úgyis költözik a gép."Neki nem a vga-ra van dugva a vga hűtő ventije hanem a lapra ezért nem szabályozza."
Így már értem!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest