- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
bende105
csendes tag
Üdv! Kérdésem lenne hozzátok. Az ifimben vannak ígéretes játékosok csak az a baj hogy van védő szélső és csati is kb egy korú. A legnagyobb aggodalmam hogy van egy aki maxolt jó gólsz. védekezése szintén jó lesz ha megéri jelenleg középszerű és szélsőjátéka is megfelelő lehet. Jelenleg szélsővédő és egyéni elsődleges edzést kap és szélsőjáték másodlagost. Egybként gyors és 16 éves 80 napos Aggodalmam nem fog a védekezése maxolni. Vélemény?
-
bende105
csendes tag
igen de gondoltam ha össz értékelésben jobb pl első meccs akkor hiába a birtoklás.
-
bende105
csendes tag
nem hagyom magam ellen az első meccset /hazait/ lelazáztam és szerintem itt vétettem nagyon én. De ezt MOST volt de ez sem segített.
-
bende105
csendes tag
ja szerintem is bár nem ismerem

-
bende105
csendes tag
oroszlán VI 190 es. Egyébként oda vissza kikaptam a bajnokesélyestől igy marad a 3. helyért való harc a számunkra de nem baj az. Igy eladhatok két jobb játékosom is mert a bent maradás nincs veszélyben. De egy kis pozitívum az hogy nem sérült meg senki és az ifiben debütált az uj hálóőr akinek max jó védése lehet de már 17éves 6 napos érdemes ráállítani az elsődleges edzést? 15 napja van nálunk.
-
bende105
csendes tag
Most még borult csak és nem esső
Köszi a választ és majd holnapkiderül hogy odavernek e afiúk az eddig 100% mutatóval rendelkező ellenfelemnek. -
bende105
csendes tag
Üdv! Kérésem lenne!
Játéktördelésnél ha van 2 fiatal védőm aki erőnlétben kb megfelelő vagy jó és erőteljes de védekezés képességeik 5 és 7 es akkor az erőteljesnél megduplázódik? pl 10 és 14 re? csak erőnlétbe fáradhatnak el mert remek alatt vannak? -
-
bende105
csendes tag
Üdvözlök minden Hattrickost! Szeretnék csatlakozni ha megengeditek,és megosztani véleményem, esetleg saját magam hasznára felhasználni a tiéteket.
Én egy VI os csapatot irányitok még nem voltam ennél magasabb szinten,de szeretnék. Jelenleg 3. vagyok és szeretném szorossá tenni a dobogóért való küzdelmet amire meg van az esély.
Az elmúlt fordulóban az elsőt fogadtam aki 100% mérleggel jött és úgy is távozott. Most én megyek hozzá
Én csak a hatstats ot ismerem esetleg van valami hasonló segiítség, hogy milyen erőket tudok meg mozgósítani az ellenfelemmel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux Mint
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi a választ és majd holnapkiderül hogy odavernek e afiúk az eddig 100% mutatóval rendelkező ellenfelemnek.