Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
csinálj itt is egy külön topicot a sokker.org-nak és majd legfeljebb oda is beírogatunk
mondjuk a design az nekem se igazán teccik... itt is lehet felhozni ifiket meg minden? vagy legalább is jó lenne ha vki csinálna egy kis összehasonlítást sokker-hattrick szinten h mi az ami itt nnics a másikban van, vagy másképp kell csinálni, ez könnyítés lenne a kezdőknek, meg nekem is mert nem sok időm van sajnos internetezni és több 100 oldalas leírásokat olvasgatni.... szóval ha vmi észrevétele vagy ilyesmije van vkinek akkor lécci írjatok vagy nyissatok topicot és ott megbeszéljuk, meg nekem is lenne ezzel kapcsolatban de most órán vagyok szal nem igazán tudok koncentrálni.... de mad ha lesz időm akkor még tapasztalgatom....
Új hozzászólás Aktív témák

- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest