- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11262 üzenetére
Erre nemigen van recept. Rotáld, variáld Őket, értékelés alapján (kapott csillagok) nézd Őket, arra vigyázz, hogy a csatárok túl vannak csillagozva.
Általában az alap ifik kutyaütők, azokra koncentrálj, akiket a megfigyelők ajánlanak. Lehetőleg a 15 éveseket fogadd el, azokat lehet szépen kiedzeni 17 éves 0 napos korukra.
Fontos, hogy úgy kalkulálj, hogy lehetőleg 17 éves 0 napos korára fel tudd hozni.
Egy 17 éves 0 napos srác jó védekezéssel sokkal többet ér, mint egy 18 éves 45 napos remek védekezéssel.Majd ha jön valami jó srác, akiről van érdemi infó (edző vagy megfigyelő által), akkor majd ki lehet találni egy jó kis edzéstervet.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #11262 üzenetére
Amíg nem találsz nagy tehetséget, addig keresed őket, rotálod, edzést változtatsz.
Aztán ha lesz egy komoly ifistád, akit ki tudsz edzeni jó/remek szintig a legerősebb képességéből, akkor azt az edzésfajtát választod.
Van még az egyéni edzésmód is, de én azt speciel nem igazán tudom, hogy mennyire hatákony, és a többiek sem nyilatkoztak még róla.Dávid: nem vagy egyedül, én is próbáltam mást eddzeni a barátságos meccsemen, de tökre nem arról beszélt amiről kellett volna. Sőt, 3 játékosról írt, és mind3 játékosról megtudtam egy-egy tulajdonságáról, hogy már nem fejlődőképes és csapnivaló szinten vannak
És amit nem értek, hogy YouthClub szerint négy darab spec-es játékosom van, HT szerint meg csak 2...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest