- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Ellenfeled is azt hiszi, hogy csatár nélkül mész, mert ha elemez, látja, hogy sérült.
Lepd meg egy 2-5-3-mal. Ahol középső csatárként tégy be egy magas átadású, magas jsz-ű kp-dat védekező utasítással, ha van technikás, az a legjobb
A két szélső csati posztra meg két "B" csapatos szélsőt (ha van), szélre irányítva. A két "A" csapatos szélső meg támadóba. Így vagy nyersz, vagy nagyon kikapsz
Zs
-
zsolli
addikt
ugynakora edzést ad az elsődleges+ másodlagos?
Erről fogok írni. Két részre kell bontani az ifik edzését. Az egyik rész, amikor képességeket akarsz kideríteni. Abban az esetben az él, amit írtam, tehát elsődleges a jelenlegiről, másodlagos az elérhető maxról beszél.
A másik rész, amikor már mindennel tisztában vagy, és kőkeményen tolod a srácod, hogy elérj mindent. Abban az esetben természetesen az elsődleges edzés erősebbnek számít, mint a másodlagos. Itt előre lehet számolgatni HY-n, hogy mi a legjobb. Pl. ha gólszerzést akarsz maxolni, akkor érdemes gólszerzés(1) / kapuralövés(2) edzést adni, mert így a leggyorsabb.
Védekezésnél a védekezés(1) / területvédekezés(2) a leggyorsabb, és így tovább.Tehát nem mindegy, hogy már edzünk, vagy még csak "érdeklődünk". Ettől függetlenül az "érdeklődés" résznél is ugyanolyan hatékonysággal kapja az edzést, kivéve persze barátságoson. Úgy tudom, a barátságos edzésen ~75%-os hatékonyságú az edzés a bajnokihoz képest.
Zs
-
zsolli
addikt
83 napja
Barátságos ifimeccsen már kideríthettük volna minden fontos jelenlegi és elérhető képességét.
Ifibajnokikon meg kaphatta volna a kőkemény edzéseket.Az a baj, hogy most tök lutri, miből hogyan áll. Idő, míg képbe kerülünk minden képességével, hogy tudjunk számolni. Lassan eléri a 17/0-át, de ha mindenféleképpen számítasz rá a felnőtt csapatodnál, akkor uccu neki, nézzük miből élünk
Mi a pontos terv? Középpályást akarsz nevelni belőle ügye?
-
zsolli
addikt
Kicsit idős a fiú, így nem tudom, mire lesz elég az idő.
A szomlgatás szükség lenne pár infóra:
- jelenlegi játékszervezés,
- jelenlegi átadás,
- elérhető (max.) gólszerzés.FONTOS:
- elsődleges edzés esetében a jelenlegi képességről beszél,- másodlagos edzésnél az elérhető maximumról.
Pl. ha beteszed csatár posztra, és beállítasz rövid passzok (1-elsődleges) / gólszerzés (2-másodlagos) edzést, akkor esélyed van megtudni a jelenlegi átadását, és az elérhető gólszerzését. De csak akkor, ha edzett poszton olyan játékosok vannak mellette, akiknek azon képességük már ismert.
5-4-1-ben felállva, egyedüli csatárként csak az Ő gólszerzés maxáról fog beszélni. De átadás szempontból még így is van 4 játékos a középpályán, akiről beszélhet. Tehát középen jó lenne, ha mind a 4 srác olyan lenne, akinek ismert a jelenlegi átadás szintje.
Ha nincs 4 ilyen srác, akkor sem kell megijedni. Akkor felállsz 5-2-1-ben. A lényeg, hogy kapussla együtt meglegyen a minimum 9 fő, mert annál kevesebbnél elmarad a meccs és az edzés.
Tehát 5-2-1-ben úgy, hogy a 2 játékosnak a kp-n ismert legyen a jelenlegi átadása. Ebben az esetben biztos, hogy a csatárod jelenlegi átadásáról és elérhető gólszerzéséről fog beszélni.
Szólhattál volna hamarabb, mert ez ügye még nem az edzésterv, hanem "tapogatózás", hogy mit is tudhat a srác. Amikor már tudunk minden képességéről, akkor lehet számolgatni, hogy mi merre hány méter.
Zs
-
zsolli
addikt
Mi pontosan a kérdés?
Mióta van nálad?
Különben a fent említett fórumon Neked is szívesen segítenek, az nem baj, ha nem magyar felhasználó vagy. Ill. magyar vagy na, érted mire gondolok. Tehát azért mert szlovák ifiről van szó, akkor is segíteni fognak, mert Te magad magyar vagy.
De segítek szívesen.
Mióta van nálad a srác?
-
zsolli
addikt
Sajnos ott nem mindig Te határozod meg a "tempót". Amikor regeltem, fogalmam sem volt, hogy ennyire kell másokra is figyelni. Mondom unalmas perceimben építgetek pár várost...
...de aztán megéreztem a vérszagot (csaták), és egyre nagyobb és erősebb lettem, és az egész fenntartásához illetve további fejlődéshez nyomni kellett az ipart.
Mondjuk mindig is élveztem, hogy előre kiszámoltam, elterveztem mindent, így az ellenfelek előtt jártam 1-2 lépéssel
Aztán besokalltam. Nem győztem 100 ember nyűgét, top-szövetség ügyes bajos dolgait. Mi voltunk az egyik legnagyobb-legerősebb szövetség, emiatt mindenki minden kis sz@rral hozzám fordult.
Amúgy élveztem, hjaaaj, azok a jó kis csaták
Zs
@r0by: és igen, ott is sokszor qrva nagy mákom volt
-
zsolli
addikt
Én "foglalt" vagyok. Elindult a SörreFröccs kupasorozat. Hetente tippelni is lehet az eredményekre, legtöbb gólt lövőre stb...
Többen kit akarnak megtenni a hét gólkirályának? Hááát persze, hogy r0by egyik csatárát
Ganéjok, gyűlnek a vérszagra
Ezért 3-4-5-6-7 szezon múlva nagyon elverek mindenkit (ezt Patricktól tanultam
).
Zs
-
Patrick
addikt
Az a baj, hogy húzok egy sima megfelelőt...kiedzem megfelelőre, a többi kaki és eladom 1 milláért, TALÁN. Egyik sem ígéretes, semmi extra szöveg... talán a kp jó lett volna, na mindegy.
Majd egy hét múlva, húzok egy remeket.Csatáromból is mi lett...
Kerestem rajta kicsit, azt ennyi, pedig u20 jelölt volt.
-
Patrick
addikt
Komolyan, szopok 7 éve ezzel a gammel és max III-ban voltam... ott is Olaf vágta el az egészet... Minden szezonban most már becumizom a kupát...
Na mindegy, házhoz jöhetnek a svédek és lecumizhatnak, HA engedem.Folytatom tovább még 5 titáni fog érkezni KP-ra. Utána jön a következő lépés. Amikor is titáni+titáni mellékskill. Gondolok itt egy titáni gólszerzésű titáni átadású csatárra 200+ k TSI-vel...
...Na és ha akkor sem jön be az amit én akarok, akkor kapnak tőlem egy szíp levelet, jó angolosan és szarok az egészre rá...
-
Speedhs
őstag
Én edzettem csatárokat, nem hoz semmi pluszt sem meccseken. Próbáld ki azt ami be is vállt másoknál: Középpályások, kapusok( nálam ők nagyon )
Szerk: Jól jártam én is, de hiába volt bika támadásom, soha sem ők rúgták a gólokat
Nem volt jó érzés mindig kikapni.. ezzel szemben nézd meg Zsollit a Kp edzéssel -
zsolli
addikt
Az semmi. Ügye írt a megfigyelő, hogy töltsem fel az adatokat a HT-World-re. Linket is adott. Klikk rá, bejelentkezem, feltöltötte pár játékosomat. Nézem Ondrejcsiket, mellette 98%, és a megfigyelő neve.
Igen ám, de baszki egy másik srácomnál (akiről eddig szó sem volt, nem is keresett senki) meg 100% van, és egy másik megfigyelő neve
Ő is fiatal, magyar és Jól fejelő kp
-
Speedhs
őstag
-
zsolli
addikt
Na, majd meglátjuk
Én írtam az ellenfelemnek, hogy PIC-eljen, mert osztályozóra fog menni. Jeleztem Neki, hogy az egyik kp-ját ne játszassa ellenem, mert dupla sárgája van. Nehogy eltiltódjon az osztályozóról.
Ja, elküldtem neki az értékeléseimet is. Ő is az övét...
...nagyon el leszek pics@'zvaZs
-
Speedhs
őstag
Én sem, tiszta röhej, ami most van! Nézem az árbecslést, és két hete még elmentek a srácok 350-400 ért, 1 hete már 280-350 most meg 180-250 mFt-ért!
Csak egy példa az egyik játékosomról:
Mitch Mehers 58 510 27 remekKorábbi átigazolások hasonló játékosokra:
Azonosító Dátum TSI Ár Életkor Forma
262751457 2012-08-14 50 860 205 200 eFt 27 jó
254797676 2012-08-09 34 800 204 000 eFt 27 csapnivaló
260411641 2012-07-30 36 800 230 000 eFt 27 középszerű
258444832 2012-07-21 63 090 317 800 eFt 27 jó
250531469 2012-07-17 43 700 300 000 eFt 27 jó
249232278 2012-07-14 64 640 360 000 eFt 27 középszerű
260438966 2012-07-13 54 080 244 800 eFt 27 jó
254499709 2012-07-11 53 860 340 000 eFt 27 remek
248224340 2012-07-03 49 400 252 000 eFt 27 középszerű
238389691 2012-07-01 46 010 407 800 eFt 27 remek
Keresési feltételek
Életkor = 27
Védekezés = világklasszis
Szélsőjáték ezek között: kiemelkedő és lenyűgöző -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Én ezt fogom tenni. Egyszerűen nem tudok már hová fejlődni. A fizetések miatt alig van plusz bevételem, így esélyem sincs pl. kapus poszton erősíteni.
Én most mindenkit szépen lassan eladok, és elkezdem elölről suhancokkal. Ami pénzem marad, abból majd később tervezek erősíteni, amikor a kp-im beértek, és megindulhatok felfelé. Jelen brigádomhoz ha párosult volna egy szuper kapus és hátvédek, akkor...
Köv. szezonban még V-ben leszek, de pofozni fognak mocskosul, utána visszaesek VI-ba. Talán addigra már lesz olyan csapatom, hogy megkapaszkodjak ott.
Nem beszélve a tapasztalatomról, és a taktikai zsenialitásomról. Hehehehehe
-
Buffalo13
tag
A játékosmegfigyelő kommentárjai:
Nos, Thomas Schopphoven 15 éves, és amit láttam
a játékából, az nagyon is biztató.
Ez a játékos jelenleg pocsék szintű Védekezés
képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és
hamarosan lehet egy jó Védés képességű
játékosod.
Nos, adjunk neki egy esélyt?Thomas Schopphoven (130729720)
15 éves és 24 napos, következő születésnap:
2012-11-28
Csapat: Gy-C ETO Aka
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2012-09-01 01:03 (0 napja)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
A játékos képességei
Védés:
7/8-1/7 ismeretlen (maximum jó)
Védekezés:
2/? pocsék (maximum ismeretlen)
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlenElső normális ifim akiből még sok pénzem lehet vagy jobb esetben megtartom és kiedzem magamnak.Plusz még időm is lesz bőven kiedzeni az akadémián
-
zsolli
addikt
Gratula
Kívánom, hogy leld benne sok örömöd
r0by druszám, volna itt két dolog:
- mi van Veled? El vagy tűnve. Mikor lesz az esküvő?
- tegnap megint a Te pályádon arattunk fényes győzelmet a SörreFröccs kupasorozatban. Köszönet, hogy megint az ellenfél felé billentettétek egy kicsit a pályát
-
zsolli
addikt
A legfrissebb edzésriport
KépességekEgy képesség növekedett! Dirck Kiese
A játékos Játékszervezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre fejlődött.Egy képesség növekedett! Mirko Weigel
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Játékszervezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre fejlődött.Egyéb
Egy képesség növekedett! Humbert Nyisztor
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Erőnlét képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött. -
zsolli
addikt
Én meg nekikezdtem a csapat leépítésének
Holnap hajnalban hozhatom fel a remek jsz-es suhancoim ifiktől, és már meg is kapja a lehetőséget egy barátságos meccsen.
Amint meglépik a kp-im a titáni szintet, mennek piacra. Elméletileg a Jól fejelő, utána a Technikás és a Gyors következik (bár a Gyors most le lett rúgva 3 hétre
).
Tehát aki megszokta, hogy eséllyel szurkol a Sörhasú brigádnak, azoknak most egy jó darabig csalódásokat fogok okozni
A szélsőket is el fogom majd adni, és Speces szélsőpalánták kapják majd az 50%-os jsz edzést.
A pénz tartalékolva lesz, illetve vissza lesz fordítva ifjú speces tehetségekbe. Csak saját akadémiáról lesz spectelen alkalmazva.
Aztán egyszer, ha a suhancok megértek egy robbantásra, akkor a csapat kiegészül pár nem edzett, tapasztalt rutin-rókával
Zs
Ui.: hétvégén 2 emberemet rúgtak le. A 33 éves "kapusszerűségemet", és a 22 éves "csúcskp-mat". Mindkettőt 3 hétre. A mai frissítésnél kinél változott 2 keresztre a sérülés?
Hát persze, hogy a 33 éves kapusnál -
ftc
nagyúr
Melyik KP-t hagynátok meg?
TSI: 41 290
Fizetés: 14 220 € (11 850 €)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
227 520 €/szezon
Specialitása: Erőteljes
HTMS-pontok: Képesség: 722/Lehetőség: 1755Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 14/20 természetfeletti
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóvagy:
TSI: 44 800
Fizetés: 23 220 € (19 350 €)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
371 520 €/szezon
Specialitása: Kiszámíthatatlan
HTMS-pontok: Képesség: 664/Lehetőség: 1650
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 14/20 természetfeletti
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 1/20 katasztrofálisaz elsőt 2 000 000 eur felett tudnam elpasszolni most...
-
zsolli
addikt
Kp-k fizetése sajnos természetfeletti, de főleg titáni fölött nagyon megugrik.
Magasabb osztályban többet adnak a szponzorok, illetve ha sikeres vagy, jönnek a szurkolók és csengetnek ezerrel. Illetve növeltek a meccsbevételen is...
...persze edzés, csapatépítés, sikeresség egyszerre...Nem egyszerű
-
zsolli
addikt
Én egyiket sem adnám el, de ha nagyon választani kéne, akkor a kínait.
A saját ifistád alapból 1,5 szint pluszban van minden skillre, tehát ami jsz-e most 11, az az értékelésben 12,5.
A kínaiból nagyon jó TDF-et lehetne nevelni. Magas jsz-szel és átadással rohadt jó pénzért el tudnád adni. Én feltolnám mindkettőt 14-15-ös jsz szintig, majd menne neki, az átadás. Saját ifit kb. 9-10-ig átadásból, a kínai jó lenne ha felmenne minimum 13-ig. Technikás magas jsz-ű és átadásúval kaszálnál.
A piac nagyon keresi a jó TDF-eket, akármennyire is mondják, hogy a technikás védekező csatinak már nincs annyi előnye más specessel szemben...
...azért magasabb osztályban, komolyabb csapatoknál jellemzően TDF van.Nem beszélve arról, hogy a legtöbb csapatban sok a Jól fejelő védő ill. kp, mert a fejelős SE-k a leggyakoribbak, de ilyenkor mindig a leghúzósabb meccseken jön elő számodra egy Techinkás vs. Jól fejelő SE.
Tehát ha sok pénzed van, akkor védelembe Jól Fejelő alapból, Erőteljes és Gyors időjárás és ellenfél függvényében.
Belső kp-k általában Jól fejelők.
Szélsők Gyorsak és Kiszámíthatatlanok.
Csatároknál Technikás (TDF) és Gyors (lehet Jól fejelő is, de az inkább a hátsó vonalakban legyen sok.A Gyors SE-k is elég gyakoriak azért.
Zs
-
Speedhs
őstag
Hosszútávra szerintem a saját palántádat. De gondolom titáni szintig edzed őket nem ?
Szerk: A sajátodnak a spec a nagy hiánya, de még annyival fiatalabb a kínainál, hogy simán beéri, ha megfelelő edzést kap. A fizetése is kisebb lesz.
Ezeket én gondolom, többiek biztosan jobban értenek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest