Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Titanone
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem rendeltem egy thonet-vander kugel nevezetű hangfalat. Egy nappal ezelőtt meg is érkezett. Egy órát próbálgattam számítógépről meghajtva. Meglepetésemre azt kell mondjam hihetetlenül szép a hangja( persze most jöhet hát , de ennyiért van jobb stb stb
 ). Na már most egy óra után egy kis recsegésre lettem figyelmes lehalkítottam. Erre bődületes hangon elkezdett recsegni a hangszóró(csak az egyik hangszóró abból csak az egyik "utas" és az amelyik nem magát az elektronikát tartalmazza). Kihúztam az RCA kábelt még mindig. Csak ha már villany rá van dugva ezenkívül semmi folyamatosan hangosan recseg.
Visszavittem gariba, de furdal a kíváncsiság mitől lehet ilyesmi?Előre is köszönöm válaszotokat
Üdv Z

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
 - Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
 - Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Na már most egy óra után egy kis recsegésre lettem figyelmes lehalkítottam. Erre bődületes hangon elkezdett recsegni a hangszóró(csak az egyik hangszóró abból csak az egyik "utas" és az amelyik nem magát az elektronikát tartalmazza). Kihúztam az RCA kábelt még mindig. Csak ha már villany rá van dugva ezenkívül semmi folyamatosan hangosan recseg.