Hirdetés

Aktív témák

• iguana

őstag

még egy kicsit ideböfögnék:
    én nem utálom a orvosokat, nővéreket. sőt...ellenben úgy gondolom, hogy nekik nem szakmájuk van hanem hivatásuk, nem az IT szakmában dolgoznak, hanem emberekkel...és pont emiatt (is) a munkájuk nagyobb figyelemmel, alázattal, felelősséggel jár.
    hálapénz? háti igen. lásd pár sorral feljebb mit írtam. én nem a hálapénz ellen vagyok (úgy is mindig lesz), hanem azok az orvosok és az egészségügyben dolgozók ellen, akik a hálapénztől teszik függővé az ellátásod, a veled kapcsolatos kommunikációt stb.
    tudjuk, hogy az egészségügy gondokkal küzd, nincs pénz, és ez már nagyon hosszú ideje így van. azt is tudjuk, hogy az egészségügyben dolgozók hivatalos fzetése mennyire is kevés. az viszont igazán nem tetszik, hogy a kormány(ok), tőlem várják ezeknek a problémák, hiányok megoldását! miért is?
    mert gyakorlatilag szemet hunynak a hálapénz intézménye felett, annak ellenére, hogy nem kevés TB-t fizetünk. nekem teljesen az jön le, hogy szándékosan alacsony béreket állapítanak meg az egészségügyieknek, gondolván, hogy a többit majd én (mi) ''kipótoljuk''.
    és kipótoljuk. mint vmi luxusadó.

és egy pozitív példa:
    amikor kivették a mandulámat (tudjátok ez mennyire sz@r? :) ), egy nagyon jó fej doki csinálta. poénos, laza, nyugalmat árasztó...egyszóval doki. a kisműtőben ment a rádióból a ''jájájákokódzsámbó'', énekelgetett felvidított. jókat dumálgattunk. amikor a távozásomra került sor, hallani sem akart a boritékról!
    addig-addig nyaggattam, amíg abban ki tudtunk egyezni, hogy az otthoni gépét rendbe raktam :D

Aktív témák

Hirdetés