- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robar
csendes tag
válasz
Azazello- #341 üzenetére
Megnéztem a revalidot, amit használok és nem magyar termák, hanem szlovákiában lett gyártva svájci liszensz alapján. Nekem eddig bevált, úgy tűnik. DE !!! Meg kell jegyeznem, hogy azt is észrevettem, hogy ha teszem azt egy-két alkalommal nem használom hajmosás után a balzsamot, akkor bizony megint megjelennek a fésűben a hajszálak. Tehát ajánlatos rendszeresen használnom, ha jót akarok. Volt régebben egy Tonichinin nevű hajszeszem, ami romániából való volt, placentából és növényi kivonatokból állt. Az nagyon hatásos volt, de sajnos már nem lehet hozzájutni.
Arra nem is tudom, hogy mit válaszoljak Neked, hogy "nem egy 3 napja regisztrált felhasználó írná". Én csak jószándékúan leírtam a tapasztalatom, hogy hátha valakinek segítségére lesz, és attól, hogy nem rég vagyok regisztrálva, az nem jelent semmit szerintem. Ha rosszindúlatú lennék, azt írnám, hogy próbáld ki a sósavat. De azt úgy sem tennéd meg. -
Robar
csendes tag
Sziasztok. Nekem is hullott a hajam egy időben. Valószínű, hogy öröklődés is van a dologban. Főleg reggelente fésülködés közben vettem észre, hogy nagyon sok marad a fésűben. Aztán a homlokom kezdett is megindulni randira a tarkómmal. Próbáltam mindenféle szert, de nem állította meg egyik sem a hullást, míg egy napon a testvérem hozott nagy örömmel egy Revalid hajsampont, és egy Revalid balzsamot. Gondoltam megpróbálom, miért ne? Már roszabb nem lehet úgy sem. Használom folyamatosan fél éve, s azt vettem észre, hogy apró hajszálak keztek kinőni, kb.3 hónap után és mostanra a hajam kezdte visszanyerni eredeti formáját. Nem tudom azt mondani, hogy ajánlom mindenkinek, mert lehet hogy ez csak nekem vált be és lehet hogy másnak éppen egy másik lesz jó. De meg lehet próbálni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest