- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Apámnak 43 éves kora körül kezdődött csak. Most, 3 év elteltével még mindig nem vészes a helyzet, de szerintem 50 fölött már láthatóan kevesebb haja lesz a feje tetején. Szerintem ez még nem vészes, mondhatni normális. Ha nekem is ilyenkor kezdődik, az még beleférne. De azért harmincegypár évesen még nem kéne.
Így is ismerek olyan 30 körüli férfiakat, akiknek már több centi átmérőjű kopasz folt van a feje tetején, vagy nagyon megemelkedett a homlokuk. Ezek az emberek szerintem még 40 éves koruk előtt kuglifejűek lesznek. Aztán vagy jól áll nekik, vagy nem.
A kopaszsággal nekem speciel pont az a bajom, hogy szerintem sokaknak agresszív betörőkinézete lesz tőle. A hajkorona milyensége (vagy éppen hiánya) rettentően befolyásolja a viselője megítélését, kisugárzását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WOT - Roham
- Jövedelem
- Milyen alaplapot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest