Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Sziasztok,
ez a topik azért jött létre, hogy a nagy e-roller tumultusban és kínai rendelési izgalmak közepette jusson időnk büszkélkedni az emberi erőnkkel hajtott rollerekkel is, és segíthessük az új roller vásárlása előtt állóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
Szeptember elején rendeltem egy razor A6-ot. Csúsztak a szállítással, ezért engedték az árból, persze aztán sem hozták ki. Nagyjából el is felejtettem, vettem helyette a Spartan IV-et.
Nos, tegnap megjött az email, hogy átadták a dpd-nek. Jó munkához idő kell, öt és fél hónap jelen esetben. Szal, ha kell vkinek véletlenül, talán 42-ért, az szóljon, akkor átveszem.A Spartan am. kicsit nyikorgós, magasan van a deck, és az első fék nem sokat ér, viszont, széles, és kényelmes könnyű hajtani, és a nagy kerék miatt egész jól viseli az úthibákat, 30k alatt valszeg a legjobb vétel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest