Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Lehet, hogy nem vagyunk Grál-lovagok, de azért látatlanban nem kéne letenni - mindenkit.
Há nem is Grál-lovagok vagyunk, én például Gorvik paplovag vagyok!
Hát Kedves elvagyok, hogy feltételezhetsz ilyet rólunk, tényleg olvasd el a topicocat és rájössz, hogy itt nem ''bűnözők'' vannak, és csatlakozom ahhoz az elöttem szóló véleményem, miszerint semmi ilyen környezetet nem biztosít a prohardver, sőt!
Localhost, kedves ismerősöm (csak telefonon és fórumon érintkeztünk), felvilágosított, amikor egyszer Warez (!!! ) témában kértem felvilágosítást, és megoszonta, hogy ez itt nem az a hely, ugynis ez az index-nek az egyik kiadvány, nem tudom, biztos csak online, de ilyen szinten ''le vannak korlátozva'' az itt megszólalók, arról nem is beszélve, hogy vannak házigazdák, akik egy topicért felelősek, és ha olyan kétes témát indítanának, mint egyszer azt én tettem, törölnék a témát!
Remélem nem voltam durva és nem hiszed azt, hogy puncsgép vagyok, de tényleg nincs igazad, amikor aszondod nem mindenkire, csak általában, hogy vannak ''bűnöző'' vagy ''álszent'' tagok is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen videókártyát?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi