- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Lacy6 #152114 üzenetére
Kávéfogyasztási szokásokhoz kell venni. Legjobb a kotyogós, főleg ha van otthon valami kis daráló. Olcsó, viszonylag jót főz, bár én az espressot sokkal jobban szeretem, de nem dőlnék kardba ha kotyogóst kellene inni.
Automatánál számolni kell a magas beruházási költséggel, és hogy hajlamos bedögleni x év után, aztán javítani kell.
Én Nespressot használok, egész egyszerűen mert nem tudnék otthon kihasználni egy automatát, ahhoz napi 3-4-et le kellene tolni rajta, én meg csak hétvégén vagyok otthon. Vettem 2 nespresso-t 10k-ért, egyet otthonra hétvégére egyet az irodába, bent lefőzöm azt a napi kettőt, itthon hétvégén is a max 6-ot.
100-120Ft egy kapszula, Nespressot visszaveszik, igaz az 120. Heti 16 kávé, havi 7-8k, évente 80-100k. Ez a legdrágább de legalább nem koszolós, pöcsölős. Majd ha nyugdíjas leszek és otthon ki tudom használni az automatát akkor majd veszek. Ahhoz hogy lefőzzek benne heti 6 presszót nagyon nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- Elite: Dangerous
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali játékos kérdések órája
- OLED TV topic
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest