Hirdetés
Aktív témák
-
myrra
senior tag
válasz Moddingfan #3143 üzenetére
ja erre emlékeztem. olyan 75-80 kilósnak nézel ki rajt
bocs nem sértésnek szánom''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
tütüke
tag
válasz God Vazzeg #3150 üzenetére
mindenképpen, de ne felejtsd el, hogy kit kell verni
Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
Moddingfan
senior tag
válasz God Vazzeg #3150 üzenetére
Miért akarsz Te engem megverni?
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
gege71.hu
addikt
válasz Moddingfan #2952 üzenetére
Lófaszt se kellett ide BuziBeni(BenGay) krém
Ma lementem gyúrni és 5 széria a fekpadon a mázsával kibaszta az ALIEN-t a hátamból. Teljesen elmúlt az a kva éjszakai elfekvésből kialakult csomó a lapockámnál.
TEHÁT:
Ha elfekszed a hátad tünés GYÚÚÚÚrni -
Moddingfan
senior tag
Sokan ennyire lőnek be, pedig tényleg 94kg voltam ekkor. Egyébként nem sértődtem meg, nem olyan fajta vagyok, csak ''álsértődni'' szoktam, a vicc kedvéért, mint sokan mások.
Boxer: sokak szerint kicsit anorexiában és kicsit izom diszmorfiában szenvedek De örülök, hogy úgy látjátok, hogy nincs okom diétázni, de ha lepasszolom, amit gondolok, akkor majd meglátjátok, hogy azért volt mit leadni.Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #3156 üzenetére
Ideje lenne már tényleg megmutatni.
Diéta...tömeg meg nincs hozzá.
A pötyömbe má, mindjárt elkezdem én is lediétázni azt a kevés izmot, ami van rajtam.
Moddingfan
Sztem is baj van az agyaddal.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #3162 üzenetére
Csak Ön után kedves szomszéd...
De nehogy azt hidd, hogy csak téged nem értelek, mert attilamot sem ezügyben.
Bár a miérteket sejtem...de nem tudnak meggyőzni.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz Boxer001 #3163 üzenetére
Na ha lenne itt fényképezőgépem, és csinálnék a hasamról egy képet: Tisza hurka az egész. Neked 80 körüli a derékbőséged ha jól tudom, vagy még alatta van. Én amikor elkezdtem a diétát akkor 95 volt reggel!, ami azt jelenti, hogy napközben kb. 98 cm volt. Remélem el tudod képzelni, hogy hogy néztem ki. Már mások is megjegyezték, hogy szépen növöget a hasam. Úgyhogy ezért. Remélem érted már.
Mod.: Szóval érted. Végy elő egy centit, tekerd a derekad köré, aztán engedd ki 98-ra. Elég meggyőző lesz szerintem.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz attilam #3164 üzenetére
(Most 77es a derekam, eddig 80 volt a max)
Tudtam, hogy ezt fogod írni, amit megértek, csak ez az indok sztem édes kevés ahhoz, hogy meggyőzzön. De komolyan...
Ha már tömegeltek, akkor verjetek oda...mint pl God Vazzeg. Most ha a hasunkat lessük, akkor az meg milyen tömegelés?
Ez nekem nem indok, de ha nektek az, akkor oks.
Szerk.:
Hát nem kevés...de azért kell betömegelni hozzá a többi testrészt is.
Az meg, hogy mit szólnak mások, na az végképp nem izgatna.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz Boxer001 #3163 üzenetére
Te vékony alkat vagy, ezért sosem érthetsz meg minket, akik egyszer dagik voltunk. Ha ugyan ekkora izmaim lennének, mint most, csak nem lenne mellé zsír, akkor én teljesen elégedett lennék.
Az utóbbi időben érdekes módon nagyon sok dícséretet kaptam idegen emberektől, pl.: a táplálék-kiegészítő boltban nem hitték el, hogy ezelőtt nem szedtem fehérjét, meg semmi egyebet sem, mikor égre-földre esküdöztem, hogy tényleg nem, akkor azt mondta, hogy akkor nyilván kokszoltam, mert pl. a mellizmom nagyon nagy. Erre csak annyit mondtam: mert keményen edzettem rá, nem úgy, mint a sok léhűtő, aki ide jár, betolja a fél patikát és mellé alig jár le a terembe. Erre már nem mondott semmit. Egy másik szituáció öltönyvásárlás közben történt, az eladók alig találtak megfelelő szabású zakót, mert mindegyik szorított vállban és hátban, a többség, ami jó volt Lagzi Lajcsi pocakra volt méretezve. Az öltönynacim 6 számmal kiseb, mint a zakóm, azt mondták, hogy ritka az ilyen párosítás, mert akik ennyire ki vannak gyúrva (szó szerint ezt mondták), azok általában varratni szoktak. De én hüye vagyok és mindezek ellenére nem látom magam olyan kigyúrtnak, mint mások, mert az önbizalmam nem szárnyal gigászi magasságokban, na ezért is kezdtem bele a diétába. Talán most már kicsit jobban átrézed, hogy mi fordul meg a fejemben.
Mod: Szerintetek mennyi volt a derékbőségem a képen? Mit saccolstok srácok?
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
attilam
őstag
válasz Boxer001 #3165 üzenetére
Több féle tömegelés van. Én inkább lediétázok és a szolídabb melett fogok dönteni (így nem fog pl. a bőröm se szétszakadni). Lee Haney-nak is pl. végig kockás maradt a hasa a tömegelése alatt. Ez az egész nem azt jelenti, hogy be kell hízni, ez egy nagy tévedés. De majd ha egyszer jól behízol, és hónapokat szenvedsz, hogy leadd a felesleget, akkor meg fogod érteni, hogy miért nem akarok 110 kiló lenni 30%-os testzsírral.
-
Moddingfan
senior tag
válasz Boxer001 #3169 üzenetére
Majdnem, 98 . Csak a magasságom miatt nem látszik ennyinek. Szóval tényleg nem a centi a fontos, mert az csak egy viszonylagosan reprezentatív képet ad. Ha előbb írtam volna be a centit, akkor biztos sokan mondták volna, hogy bizony rámfér a diéta
Köszi a bíztatást!
u.i.: Gyere Egerbe Márkhoz, szerintem jól ellennékSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #3170 üzenetére
Hmm...hát igen, a magasság.
Egyelőre totál kérdéses minden, szóval erről a banzájról még most végképp nem tudok nyilatkozni, ez még a jövő zenéje.
Szerk.:
Nana...ejnye, én hetero vagyok, mással próbálkozz léccike.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz Moddingfan #3170 üzenetére
94-et akartam mondani
Mondtam már? Én meg egyszerre tömegelek meg diétázok
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
Hamarosan megyek edzeni, este Woodslave kérésére beírom a napi étrendemet, edzéseimet. Kemény ez a diéta, késő este már elég éhes voltam, de nem ettem ch-t, csak egy turmixot ittam. Szép napot mindenkinek és jó edzést!Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
etilin
aktív tag
válasz Moddingfan #3174 üzenetére
Jó reggelt kekszet mindenkinek, műgyümölcsdarabos yoghurtal
Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
Janesz
őstag
Tóth dani 2001-ben a myomax tesztben: [link]
-
myrra
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #3157 üzenetére
Nem akarlak, feltéve hogy elviszel Markhoz márciusban.. Amúgy meg te 2m magas vagy, én meg 173cm, szal nem leszek egy elrettentő számodra Télleg földvár felől az 52-es úton jössz kecskemét irányába? Mer akkor felvehetnél Majd bekészítem a fecskendőket és olyat láthattok amit még soha
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #3182 üzenetére
Megnéztem az utak.hu-n, hogy Pécsről Egerbe a legrövidebb út Kecskeméten keresztül vezet Szóval nincs kibúvó, Modding meg felajánlotta, hogy szívesen elhoz. Szerezzek addigra valami nővért aki beadja neked?
-
fLeSs
nagyúr
Felkerültek az új múvík az ftp-re, enjoy.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
Magasra nőtt embereknek javaslom figyelmébe a Muscle Mag egyik régebbi számát: [link].
Ebben van egy cikk, aminek a címe: ''Hosszúpuska - Tippek magasra nőtt testépítők számára.'' Mától elkezdek az itt felsorolt trükkök alapján edzeni, hátha dob valamit a csökött 45,5-en stagnáló bickómra. Érdekeseket írnak a cikkben, pl. a hosszú alkarúaknak kifejezetten előnyösek a ''csaló'' bicepsz-sorozatok, mikor a gyakorlat alsó harmadában háttal kicsit ''besegítünk'', ugyanis a hosszabb alkar pont a gyakorlat alsó harmadában gátolja a rendes végrehajtást, holott a következő 2/3-ban menne nagyobb súllyal is. Illetve guggolásnál azt javasolja, hogy görgessük a rudat kicsit lejjebb a lapockánk felé és ott tartsuk meg. Fekvenyomásnál pedig érdemes 1,5 ismétléseket végezni. Ez úgy néz ki, hogy ''lerántjuk'' a súlyt a mellkasunkra, gyorsan kinyomjuk, félig visszaengedjük és megint kinyomjuk. Ez egy. Lehet benne valami, sajna a hosszú karjaim miatt pont a fekvenyomás meg a 2kezes bicepszezés mocskosul szarul megy. Viszont érdekes módon (ezt a cikk is írja) a hátgyakszikban (pl. felhúzás) pont emiatt jobban tudunk teljesíteni. Sajna nincs scanner-em, nem tudom behúzni, de a WestEnd-ből lehet hozni ingyér, még van pár szám...Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Zoty@
aktív tag
Szép napot uraim!
Kérnék egy kis segítséget (persze ha lehet)!
-megtudná nekem valaki mondani, hogy hol lehet ''jó árban'' körül-belül egy 100 m2-es terembe gépeket venni?
Legalább az alapgépeket, majd a továbbiakban meg lehet fejleszteni!
Köszönöm előre is!
Üdv:Zoty@Texas HoldEm for ever!
-
Janesz
őstag
voltam a leletekért és nem adták ide hanem egyből ment le az onkológiára...így nem fogom én sem meg ti sem megtudni a tesztószintemet...
-
Hörmann
tag
válasz attilam #3164 üzenetére
''Na ha lenne itt fényképezőgépem, és csinálnék a hasamról egy képet: Tisza hurka az egész. Neked 80 körüli a derékbőséged ha jól tudom, vagy még alatta van. Én amikor elkezdtem a diétát akkor 95 volt reggel!, ami azt jelenti, hogy napközben kb. 98 cm volt. Remélem el tudod képzelni, hogy hogy néztem ki. Már mások is megjegyezték, hogy szépen növöget a hasam. Úgyhogy ezért. Remélem érted már.''
Te csak ne panaszkoggyá', én utoljára 93-ban találkoztam a köldökömmel. Azóta nem láttuk egymást. Ha meg akarom keresni felhívom a NASA-t, hátha adnak valami spéci kütyüt.''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest