Hirdetés
Aktív témák
-
Comm
senior tag
Biotech cuccokról mi a véleményetek?A Tribulusról azt mondjátok jó.A többi milyen?A classic termékekeket akarom kipróbálni, de még nagyon friss gyártó.A honlapja elég korrekt: [link]
The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
-
LOTR
addikt
hmm friss gyártó
ha jól tudom az USA ban elég régóta ott van, az csak egy dolog, hogy Mo-n a szájtek megy, és a többi háttérbe szorul
amúgy korábban én is kérdeztem ezt (akkor még kifért egy sorba római számmal is a gyúrós topik sorszáma ), akkor azt a választ kaptam, hogy árához képest nem rossz, de nem ez a csúcs
én sosem próbáltam.....One Ring to rule them all
-
fLeSs
nagyúr
Én nyújtok, ha eszembejut. a combfeszítőt, mellet, hátat és bicót mindig lenyújtom, a tricet néha eszembejut, combhajlítót soha (lehet, hogy ezért is sz@r?) és néha a vállat is, de csak az adott izomcsoport megedzése végén meleg állapotban.
Spárgázni nemtok, de simán felrúgok bárkinek a fejéig (akár sorozatban is), pár évig taek-won-dóztam, ki kér a 140 kilót guggoló lábamból egy tüdőst?"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
válasz deniro2 #1056 üzenetére
most jut eszembe, hogy a foci mellett a taek-won-do is inkább a lábat edzi, a kar elég kis szerepet kap, lehet, hogy ez is beleszólt abba, hogy erős a lábam.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
-
Agyzuzo
addikt
100... Hah... Utoljára hetedikes (vagy hatodikos?) koromban voltam 100 kiló alatt.
Ja, meg mikor egyszer sikerült 95kg-ra lediétáznom magam, de nem tartott sokáig.
Neked is nagy a lábadban a vízvisszatartás? Én ettől őrülök meg, az életben nem lesz jó combom még agyondiétázva se... Lehet bepróbálok majd valami light-os vízhajtót legközelebb.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
Egy kis ON (Boxer örömére ), szeretném, ha segítenétek kitalálni, hogy mi a f@sztól nem fogyok?
A kajálásom ezen a héten
EDZÉSNAP
7:00 - 8 tojásfehérje, 2 sárgája (rántotta 1 kanál olivaolajban sütve), 7 szelet pufirizs, kb. 30-40 dkg zöldség: paradicsom, paprika, uborka, hagyma, retek
9:00 - edzés
edzés után (10:00-10:15 között) kb. 20 gr szőlőcukor vagy malto, 40 gr fehérje
11:00 - rizs + csirkemell + zöldség
13:00 - rizs + csirkemell + zöldség
15:00 - rizs + csirkemell + zöldség
17:00 - 1,5 adag fehérje
18:00 - 1 adag fehérje
18:15-18:30-tól 45-55 perc aerob 110-130-as pulzussal
kb. 19:30 - 1 tonhalkonzerv + zöldség + lenmagolaj
20:30 - ha nagyon éhes vagyok, akkor kevés olajos mag
21:30 - 1,5 adag fehérje
PIHENŐNAP
5:00 - kelés, 1 adag fehérje
kb. 5:30-tól 45-55 perc aerob
7:00 - 8 tojásfehérje, 2 sárgája (rántotta 1 kanál olivaolajban sütve), 7 szelet pufirizs, kb. 30-40 dkg zöldség: paradicsom, paprika, uborka, hagyma, retek
9:00 - rizs + csirkemell + zöldség
11:00 - rizs + csirkemell + zöldség
13:00 - rizs + csirkemell + zöldség
15:00 - rizs + csirkemell + zöldség
17:00 - 1,5 adag fehérje
18:00 - 1 adag fehérje
18:15-18:30-tól 45-55 perc aerob 110-130-as pulzussal
kb. 19:30 - 1 tonhalkonzerv + zöldség + lenmagolaj
20:30 - ha nagyon éhes vagyok, akkor kevés olajos mag
21:30 - 1,5 adag fehérje
Szóval a blogban íróttal ellentétben ezen a héten kicsit jobban belehúztam. Még a szokásos kukorica+sárgarépa+brokkoli+zöldborsós zöldségköretet (amit a rizshez meg este ettem) is lecseréltem brokkoli/karfiol/káposzta/kelbimbóra. Az is érdekes, hogy pont ugyanúgy 3-4 héttel a diétám elkezdése után kezdek el stagnálni, mint tavaly, emléxem 1 hónapon keresztül szenvedtem, és semmit nem csökkent se a súlyom, se a méreteim. Most nem akarok ennyi idő elb@szni...
Please help vki!"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
válasz Agyzuzo #1061 üzenetére
nemtom, ezt miből látni? azt tudom, hogy ha felveszem a fogyiövet az aerobhoz, amivel kiizzadok egy csomó vizet, akkor egész jó néz ki a lábam az aerob után, tehát biztos van ott víz.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
Hát, pedig ez nagyon tip-top... Sehol egy deka tejtermék, csupa jó CH-forrás, elegendő fehérje, sok pipi, zöldség... Én is így nyomatom, annyi difi, hogy tartok ''halas'' napokat és néha a rizset felcserélem durumtésztával, amúgy stimmt. Ja, meg csúsznak citrusfélék (grapefruit, narancs, citrom - ez monnyuk csak az ásványvízbe, amit iszom). Adj még időt a szervezetednek, én azt mondom...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Pl. ha szoros zoknit húzol, mennyire marad ott a nyoma a bokádon? Nekem full mély bevágás marad és elég sokáig... Meg mikor 95 kilós voltam, a combom akkor is pufi volt.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Hátha azóta javult valamit az anyagcseréd... Én mikor anno 18 évesen elkezdtem tudatosan kajálni, nekem is nehézkesen ment, aztán évről-évre könnyebben. Most pl. néha elcsodálkozom mennyi szemetet tud tolerálni a szervezetem, anélkül, hogy behíznék. Szóval ha szerencséd van, most nem lesz ilyen holtpont, mint tavaly...
-
deniro2
senior tag
Többet eszel, mint ami kell...
Pihenőnapon szerintem vegyél vissza a mennyiségekből.
Vagy kérdezd meg attilamat, neki úgylátom megy a fogyás.
Szerintem, ha 3500-4000 kalória elég volt, hogy viszonylag rövid idő alatt 10-15 kg-ot felszedj, akkor kb. 1000-et lekellene szedni a fogyáshoz.
Mondjuk én ne értek hozzá. -
fLeSs
nagyúr
válasz deniro2 #1069 üzenetére
Én kb. 3000-rel tömegeltem, de szemetet is ettem, és főleg ettől zsírosodtam. Ahhoz képest annyi történt, hogy most nem eszek szemetet, és csökkentettem a ch-t (rizst).
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz Agyzuzo #1068 üzenetére
én arra gyanaxom, hogy a testem vissza akar térni ahhoz az állapothoz, amikor tavalyelőtt leadtam kb. 40 kilót, és addig nem enged fogyni, amíg az akkor leadott zsírmennyiséget vissza nem szedem, vagy mitomén.
-
deniro2
senior tag
Nem tom fless, de, ha nem fogysz, akkor egy dolgot tehetsz szerintem: visszaeszel a ch-ból. Pihenőnapon felesleges a sok szénhidrát, fehérjét (és állítólag a zsírt, de ezt nem próbálnám ki) fel az égig, ch meg annyi legyen ami az alapanyagcseréhez elég, szerintem. Ez annyira szervezetfüggő, hogy senki nem lehet okos igazán. Én rohadt könnyen fogyok és rohadt könnyen hízok. Nooormális?! Nüansznyi dolgok is számíthatnak, tököm se tudja, de ha, nem fogysz, akkor sok a ch, vagy kevés a mozgás.
-
fLeSs
nagyúr
válasz deniro2 #1073 üzenetére
Tavaly kipróbáltam az alacsony ch-s dolgot, szinte azonnal qrvára legyengültem és izmot vesztettem, pedig rendesen megemeltem a fehérjét és a zsírt is (lenmagolajból, és nem kolbászból meg szalonnából).
-
deniro2
senior tag
Valahogy akkor is a határra kell kerűlnöd, mert egyébként nincs fogyás. Tudod, deficit.
Tudom, hogy szar ügy, mert én már most parázok az áprilisi diétámtól, hogy lemegy minden izom amit összeszedtem, de más út nincs.
Nyomd le 2000-re a kalóriát pihenőnapokon, aztán, ha heti 1 kg-nál több megy le, akkor rakjál rá. -
attilam
őstag
Hagyd el az edzés utáni szőlőcukrot, maltot. Csak próbáld ki. Az edzés után szerintem még sokáig zsírégető állapotban lennél, csak az inzulinnal ezt lelövöd. Ezt már írtam régebben, egy próbát szerintem megér a dolog.
Olajos magok alatt mit értesz? Mert figyelj oda, hogy jó olajokat vigyél be. Pl. lenmag, dió, tökmag az jó, de a többi már nem nagyon (pl. mogyoró az kimondottan szar). Valahol olvastam ezekről egy cikket, ha megtalálom majd belinkelem.
A ch szerintem este 18-ig is mehet simán. Akkor talán egy kicsit jobban szét lehet húzni, és talán nem leszel este nagyon éhes. Ha sok időt kihagysz ch nélkül akkor izmot fogsz bontani.
Meg a Te esetedben én a lenolajat lefekvés előtt enném meg. Tudom, hogy a zöldség nagyon lassú ch, de mégis csak ch, és hát ki tudja, hogy reagálja le a szervezeted az olajjal együtt.
Én ennyit változtatnék rajta (látom már a mazsola nincs benne).
Ja és szerintem nem arról van szó, hogy idő kellene a szervezetednek, ha fogysz fogysz, ha nem, akkor várhatsz rá akármeddig.
Más: A tejről: Egyelőre még meghagyom egy kérdőjelnek ezt a tejes témát. Most hogy a héten ittam, nem csökkent annyit a súlyom mint szokott (talán csak max 0,5 kilót, de lehet, hogy még ennyit sem). A derekam kisebb lett szokás szerint, de mondjuk már nem az a fél cm/nap-os átlaggal. Szóval a jövő héten inkább fehérjével fogom enni a zabot. Teszek egy próbát. -
fLeSs
nagyúr
válasz attilam #1076 üzenetére
Jövő héten kipróbálom, hogy nem eszek cukkert edzés után, de sztem ettől nem függ semmi. Az tuti, hogy gyakorlatilag egész nap ülök szó szerint, ilyen a munkám, szóval emiatt biztos máshogy megy a fogyásom, mint másnak. Ezért is kezdtem pihenőnapon 2 kardióval, mert már néha én magam utálom az ülést. és ezért eszek utoljára 3kor ch-t.
Olajos mag alatt az összes olajos magot értem, de ezekből már tényleg qrva keveset ettem a héten (régen megettem 60-80 gr-ot lefekvés előtt és fogytam)."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
attilam
őstag
Hát ja, az ülés az nem jó. Akkor lehet, hogy sok neked a ch.
Én egész nap rohanok szinte, napi 6-7 kilómétert biztosan legyaloglok, bár most nincs túl sok időm aerobozni. Inkább csak heti 2-3 alkalommal. De sokat mozgok + hetente 4-szer edzek. Így olyan 200 gramm ch-t eszek (edzésnap és pihenőnap is). Edzésnapokon jobban fogyok, a pihenőnapokon nem annyira. A ch-t én 5 étkezésre osztom szét: kb. 100 gramm zab (kb. 60 gramm), 5 puffasztott rizs (40 gramm), 125 gramm rizs 3 fele (kb. 100 gramm). Bár mondjuk nem vagyok olyan nehéz mint Te, de ha egész nap ülsz, akkor nem hiszem hogy ennél több kellene neked. (Bár nem tom' mennyit eszel) -
Janesz
őstag
én is baromira kíváncsi vagyok miként megy majd idén a diéta...tavaly kisebb megeröltetés nélkül mentem le arra a szintre amin voltam...én már most várom a diétát...nekem nagyon bejön...bár tavaly a diétám amit nyomtam az megváltás volt a korábbi kajálásomhoz...még rendesen tömegnövelőnek éreztem..pedig előtte iszonyat sok szemetet megettem de mégis az étkezések gyakorisága miatt..
idén remélem gyorsabban megy majd a fogyás... -
Boxer001
veterán
Kb fél óra kellett, mire leesett, hogy miért írtad, hogy az én örömömre. Ezen agyaltam.
Nem mintha értenék hozzá, meg már a többiek is leírták, de sztem kurva sokat eszel, mármint ch-t. Ok, nem tom a mennyiségeket mondjuk.Én pl most 3. napja eszem jóval többet, mint eddig, és többször (kezdem megemberelni magam, persze még mindig a béka segge alatt, de már haladás), szal többet eszem, de ennyit amennyit te, tutira meg se közelítem. Belenézek a tükörbe és a pofám már kerekedik. Szerdán álltam a kondiban digit mérlegre, meg ma és Kb 0,8 kg feljött. Kemény vagyok.
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz attilam #1085 üzenetére
ha valamit akarok villantani akkor le kell mennem szinte 0g ch-ra...
bár szálkásítani prostanozollal fogok vagy orastan-e -vel és azzal 200g-os ch bevitel mellett is lehet tartani az erős...sőt még erősödni is lehet...
12 hetesre tervezem a diétát és azt tervezem még,hogy olyan 100kg-ról indulok majd és a végén jó lenne ha normális eloszlásban egy olyan 80kg maradjon rajtam.. -
attilam
őstag
Na én léptem aludni... Jó éjt mindenkinek!
-
God Vazzeg
veterán
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #1091 üzenetére
kőkemény!!
ki ez a kretén? -
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #1094 üzenetére
Dexter Jackson után, ő az akinek sztem a legjobb formái vannak. Nagyon jól néz ki.
-
I_Am
veterán
God: [link] ez hogy tetszik? Holnap megyek megnézni.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
God Vazzeg
veterán
válasz Bubee82 #1095 üzenetére
Szerintem is állat, bár kicsit nagy a hasa. Ezen a képen nem látszik, de van amelyiken igen Mondjuk pont én mondom... De leszálkázva nekem nem szokott kitüremkedni a hasam, pedig ilyen extrémül még életemben nem voltam szálkás
Erre gondolok: [link]
Janesz: Oks
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #1094 üzenetére
kretén mert full izomállat...nagyon tetszenek az arányai...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- ÚJ, BONTATLAN - G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam Firstshop garancia!
- Új, bontatlan 55"// 65" OLED 4K Samsung S95D Smart TV (2024)
- ÚJ, BONTATLAN - ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO - 3 év Aqua garancia!
- ASUS VG249Q - 23,8" IPS / FHD 1080P / 144HZ 1ms / 250 cd/m / AMD FREESYNC
- Dell Latutide E6230 i5 4310U, 16GB RAM, 240gb ssd -vel eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest