Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Tápkieggel és megfelelő mennyiséggel szerintem bőven elég. Nekem 5000-6000 kcal-t sikerült átlagban bevinnem tömegelés alatt 5 főétkezéssel és turmixokkal. Ha ennyi nem elég akkor ott már gondok vannak és orvoshoz kellene fordulni pajzsmirigy ügyben. A hangsúly amugy a főétkezésen van és a kaja mennyiségén. Persze, hogy szemét kaja alatt nem a legalját értettem, de itt mostanában már csak a full elit cuccok nem számítanak annak.
(sok újgazdag gyúrós köcsög. Mindenki Gundelbe jár napi 5-ször....nc.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Janesz
őstag
sokkal de sokkal gyorsabban eljut neki az izmokhoz mint neked!!
eleve ha azt nézed mindenkinek van egy anyagcsere gyorsasága...valszeg azért ő a legnagyobb meg a legjobb mert neki jobb és gyorsabb mint a többieknek...
azért azt hittem ezzel már ilyen szinten tisztában vagy..
A ember is azért fejlődik gyorsabban mint a B ember mert amit mindketten megesznek rizst azt A sokkal hamarabb lebontja aminosavakká mint a B ember és így gyakrabban tudja táplálni az izmokat...és nem a szarások számától függ az anyagcsere gyorsasága... -
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Én pont nem az vagyok akit meg kellene győzni a turmixok áldásos hatásáról. És még az on the roadot se láttam, de láttam a korábbi filmjeit. Percekig mutatják, hogy megcsinálja a kaját, meg eszik, mutatják a legalább négy kajáját a vendéglőben stb. De érdekes hogy egyszer se mutatják hogy turmixolgatna. Attól még biztos iszik. Markusnál mutatják is. De azért ha Ronnie annyira fontosnak találná és bízom benne hogy némi tanító-nevelő célzattal is csinálják ezeket a videókat akkor lehet mutatnák hogy benyom egy turmixot edzés végén.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Moddingfan
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
válasz Bubee82 #1095 üzenetére
Szerintem is állat, bár kicsit nagy a hasa. Ezen a képen nem látszik, de van amelyiken igen Mondjuk pont én mondom... De leszálkázva nekem nem szokott kitüremkedni a hasam, pedig ilyen extrémül még életemben nem voltam szálkás
Erre gondolok: [link]
Janesz: Oks
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
-
Falco6
tag
válasz Bubee82 #1287 üzenetére
nekem nem konzervatív muter csak kevés a zs
de rendes mert ő csinál nekem kaját és már csomót meséltem neki rólatok. még idéztem is néha. úgyhogy szerintem ha megkérem simán megcsinálja nekem a rizses csirkés témát és még ki is porciózza. van még rizsen meg csirkén kívül ien nagyobb volumenű kaja amit lehet még csinálni? mert nagymuter nagyon jól főz -
tütüke
tag
válasz Bubee82 #1687 üzenetére
Ne rontsátok már el ezt a jó kis topikot! Már épp kezdtem megfeledkezni ezekről a rémekről...
Bocs Bubee, nem csak neked szól, Etilinnek is. Ha lehet : én ezt a témát berekesztenémEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest