Hirdetés
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #597 üzenetére
Menjetek a francba az extra igényeitekkel Alapgyakorlatok, szabadsúlyok Egyébként jól fel van szerelve, de hangsúlyozom egri szinten én nem tudom nálatok ez mit jelent
Amúgy vannak ilyenek, hogy megnyugodjatok
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
Nagyarc csávó lehetsz
Janesz: Akkor már értem az utóbbi időbe miért edzel pulóverbe. Azért izompólóba elég feltünő jelenség vagy.Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
Janesz
őstag
Én olyankor nyomok egy bicepsz pózt. és megkérdem: fasza mi?
a hentesnek lehet még tetszene is...parizerkar... -
Janesz
őstag
válasz Boxer001 #603 üzenetére
azért edzek pulcsiban mert akkor nem látni a parizerkaromat...
meg azt,hogy puffinlekvár vagyok...
de amúgy ha koxosnak neveznek valahol megtisztelő...de nyílván ezzel a kijelentéssel a rosszabb értelemben kell számolni,hogy én csalok és valójában egy senki lennék ha nem cuccoznék.. -
Markgx10
őstag
Ezt nem értem Ennyire nem vagyok szakember, de ki van világítva rendesen, bár gondolom, Te nem ezt akartad kérdezni
Légyszíves fejtsd már ki ezt, hogy hogyan is van ez a 2000-es fizikum a tükörben Ja én esküszöm bele sem merek nézni a tükörbe edzés alatt, annyira szar a látvány, hogy inkább nem szomorítom magam vele, de halál komolyan -
-
I_Am
veterán
válasz God Vazzeg #498 üzenetére
Janesz: hát ez nem sámli, ilyen velünk még nem történt meg. (lehet azért, mert tudják, hogy a tulajjal jóban vagyunk vagy nem tudom)
God: Fitnessben, haveromnak csak a 250k-s órája, mobilja tűnt el, so mindenhol megeshet az ilyesmi.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #610 üzenetére
a parizeres duma is poén volt ha esetleg nem derült volna ki..
elnézem ezt a dns hibát nyugi...
amúgy meg a 2000-es fizikum duma az volt,hogy belenéztema tükörbe és egy kb 41-es kar figyelt vissza rám...nulla kidolgozottsággal...semmi ér tehát a fény teljesen kisimított.. -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #619 üzenetére
És mi van ha ő nem akar annyit kokszolni?
-
Moddingfan
senior tag
Én Pécs legelitebb termébe járok (itt vannak normális súlyok, gépek stb. alig drágább, mint a többi), ahová leginkább ilyen tokmány burzsuly népek járnak (BMW M5, Volvo S80, Toyota Celica, Porsche, stb, jól mutat köztük a Swift-em ) és eddig akármit otthagytam az öltözőben, akár egy precre is, mire visszamentem már nem volt ott. Egy srác pisilni ment az öltöző WC-jébe, mire kijött, a nadrágjából kilopták a telefonját és az aranyláncát Nem emlékszem ki írta, de én is bevezetném a középkori büntetési módszereket És tuti azok lopnak, akiké a Merci meg a BMW, nem a normális népek Nekik biztosan jó móka, hogy rohadnának meg.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #623 üzenetére
Egy megtermett Hot csávó.
Nálunk ilyen lopások sosem fordulnak elő, én legalább is még nem hallottam ilyet. -
Hörmann
tag
válasz Moddingfan #625 üzenetére
Ja. Stoppos.
''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
Markgx10
őstag
Én inkább azt mondom akkor, hogy Ő a testvérem és aki csúnyán néz rá azt megb..om az anyja hátán
Boxer: Irigykedek hát, de Janeszra ki ne irigykedne, max Tóth Dani -
God Vazzeg
veterán
Jóvanmá, le lehet szállni a bicepszemről Mi meg Janesszal majd azt mondjuk, hogy mi csak vendégpózolásra jöttünk, ez a sok csíra meg körülállt itt minket Most jobb?
-
Moddingfan
senior tag
válasz Markgx10 #611 üzenetére
Én feszülős izompólóban edzek. Az nagyon égő? Ha ez még nem enne elég, a tükörben is időnként nézem magam 1-2 másodpercig, mert engem isnpirál Egyébként a leggátlásosabb én vagyok köztetek, az tuti
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #629 üzenetére
Én is nézem, főleg hogy nálunk csak egy kis csíkban van tűkör, az előtt tolong mindenki, most jól kitükrözöm magam A feszülős póló nem égő, miért lenne az? Mondjuk kényelemre jobb egy bő póló szerintem
Szerk: Én trikóban szoktam amúgy
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #634 üzenetére
Akinek nem inge...
-
Moddingfan
senior tag
válasz God Vazzeg #633 üzenetére
Nálnuk a terem összes falán tükör van, a padlótól a plafonig, szóval nehéz nem magamat nézni Nekem valahogy kényelmesebb a feszülős poló, de embere válogatja
Mod:
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Markgx10
őstag
válasz Moddingfan #634 üzenetére
Én azt szoktam mondani, hogy én vagyok a festő aztán kértek teremfestésre árajánlatot, aztán azért járkálok a gépek körül, mert felmérem a terepet
Major Attila (a tulaj akiről már írtam) ma reggel meg is jegyezte, hogy egy valamiben én vagyok a legjobb a teremben: nagyon tudok támaszkodni a gépeken, mintha ki lennék fáradva Még a csigás gépre amire kötél van téve tricepszhez, arra is rá tudok támaszkodni (majd megmutatom) kényelmesen Abszolut link vagyok -
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #639 üzenetére
Mikor legutóbb voltam úszni minden hossz után ki kellett kapaszkodnom mert állandóan úgy bedurrant a mellem, hogy fájt Érdekes ez..
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #638 üzenetére
Tényleg, engem nehogy megszólítson valaki majd az egyéni pihenőidőim miatt!
Mivel mell-tricepszet tartok aznap, így néznek ki a pihiidőim: a fekvenyomás kivételével mind kevesebb mint 1 perc (ez még nem is lenne gáz) viszont fekvenyomásnál többet szoktam (jó persze nem 60kg meg 90kg között ) de 90kg felett már többet pihenek és nem érdekel, hogy ez esetleg nem szabályos
Ma így nyomtam:
20kg bemelegítés
60kg *10
90kg * 8
105kg* 6
115kg* 2
120kg* 1
vissza 80 amennyi megy, vissza 60 amennyi megy
Szóval még mindig kiment a 120, annak ellenére, hogy már nem megy a kreatin és ha valami nagyon durva nem történik, akkor remélem akkor is ki fog amikor 2 hét múlva jöttök, utána meg leszarom, én úgyis csak azért edzek, hogy ide beírogathassak
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #642 üzenetére
Csak abból indulok ki, hogy Gergyesi Ákos még ősrégen amikor egyszer edzhettem vele (akkor nem jártam gyúrni, csak lementem vele megnézni mit művel), olyan halál pontosan tartotta a pihenőidőt, hogy sokkot kaptam Ott nem volt lazítás, úgy meg nem olyan jó az edzés
-
Woodslave
félisten
a pihenőidő annyit számít, hogy az egységnyi időre jutó munka alapján lehetne a progressziót biztosítani. Hiába nyomsz 5 kilóval többel, ha kétszer annyi ideig pihensz, mert lehet az egységnyi munka kevesebb mint a múltkor.
Mondjuk abban egyetértek hogy pl. nekem tök mindegy"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Markgx10
őstag
válasz Moddingfan #645 üzenetére
Én abban reménykedem, hogy jövőre ha az Isten is megsegít (vagy Krisna ) akkor a 150kg-ról mondjuk majd ugyanezt, de legalább a 135-ről
-
God Vazzeg
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest