Hirdetés
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Hupsz, bezavartam, megyek is, tudom, hogy kettesben akartok maradni.
Ha már így megkínálsz minket, én kérnék egy turmixot Márk, már régen ittam és hiányzik.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #19 üzenetére
De ha elolvassa az alapokat, aztán majd a többiek is megtoldják a tapasztalatokkal, akkor a teljesség gyönyörével fog elélvezni a srác.
-
Boxer001
veterán
De mégis miket kb?
Qva sok húst(csirke,pulyka,hal,marha,áh mindent bazz)túrót és még qvára több szénhidrátot ajánlok. Egyél sok rizst, krumplit, meg háztartási kexet, az a kemény! Nekem is azt kéne... Aztán még told meg a kajálásod csak úgy poénból naponta többször szőlőcukorral (por formájában lévő).
Folyadékot jól tolod!Még mellé igyál meg egy litert. Na még azt is feljebb kéne vinnem.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Szalámik sztem szart sem érnek, inkább húst egyél helyette. Nyers tojást ne! Süsd meg, vagy főzd meg. Kenyér...háát...nem jó kaja, egy bizonyos mennyiség sztem elfogadható belőle, persze csak kis mértékben az értékes szénhidrát források mellé, mert azok sokkal hasznosabbak!
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #30 üzenetére
Így van, jól mondod...
Egyél mint egy állat, meglesz az eredménye.
Na mentem én is. Jóccakát. -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #140 üzenetére
Nagyon kislányos a lelkivilágod mostanság. A qra hatása
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #222 üzenetére
Ne ússzál, mert dagadt maradsz. Valahogy én még mindig csak nevetek, amikor téged meg a kardiót egymás mellé akarom paszírozni. De ezen ne vitázzunk, ismerem az érveidet, barátkozom velük, csak még nem sikerült.
-
Boxer001
veterán
válasz Scream007 #224 üzenetére
Röviden?
Foglalkozz az evéseddel...
Meg gondolom a gyúrogatást át kéne formálni gyúrássá.
Moddingfan
Lehet már most be kéne játszani a dokit...
Figy, egyelőre nem cserélnék el semmit, majd térjünk vissza erre kb 1,5 év múlva, hátha addig összekapom magam. Amúgy nem hiszem, hogy belőlem neked bármi is kéne.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #243 üzenetére
Egyszer nem láttam még olyan képet, ahol egész alakban normálisan, nem pedig fél méterről lehetett volna olyat is látni rajtad, hogy diéta kéne....amúgy meg kérdezd meg a kezelőorvosod, gyógyszerészed...
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #247 üzenetére
Igazad van.
Moddingfan
Várom majd azokat a képeket. -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #257 üzenetére
BEXAROK! -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #270 üzenetére
Lehetek az első?
Semmit, semennyit. -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #273 üzenetére
Akkó szeva! Sz@h powa forever, meg éljen a haza!
-
Boxer001
veterán
Ésszel kéne... Örülj neki tényleg, hogy jobban vagy, nem kell a vagánykodás. Illetve dehogy nem, rókázz csak.
Ezt olvassátok el, sztem kira.
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
Jó éjt!
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #297 üzenetére
Dehogy nem, nekem 4,5k a bérlet, az is jó drága. Ennyit költök gyúrásra.
Igen, tudom, meg is látszik.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #333 üzenetére
Rohadj meg.
Azért érdekes lenne, ha több mint 200 kg lenne a kezdőtömeg. Főleg ilyen minőségi izomzatban, mint ami nekem figyel.
Márk
Te meg rohadj meg a köbön
Ez csak egy pillanatnyi állapot hülye táposok.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Majd sírtok, amikor 90 kgosan simán kitolom majd a 150et anyag nélkül szemetek.
Virágot majd az öltözőmbe kérem. -
Boxer001
veterán
válasz Markgx10 #338 üzenetére
Persze superdrol meg a tököm tudja milyen metil izékkel...
Cytogen Whey pro oszt csá.
Remélem nem csak álom.
Nem tudok semmit Johnny-ról, ha Bunny betolná az arcát msn, megkérdezném pedig.
Moddingfan
Nekem nincs tömegem, ne hazudozzál össze-vissza.
Ja és ne higyjél God Vazzegnek, tök barátságos arca van, nem fog bántani, sztem szelidítve van. Reménykedj legalábbis.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #341 üzenetére
Ohh Yeah
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #371 üzenetére
Én? 2007 végére talán. Addig nem sokkollak titeket semmivel.
Őszi SB-re sem megyek veletek nézőnek, ha nem lesz meg a 85kg legalább, az is tutifix. -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #374 üzenetére
Hajrá egyik, ne hagyd magad másik. (Ja amúgy rohadj meg ezért: ''ezzel egyetértek'' )
Márk
Nem hiszem.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz Markgx10 #380 üzenetére
Nem vicc, nem is elírás.
Moddingfan
Nem, nem azért, ekkora hülye azért én sem vagyok. Azé nem megyek, mert nem vagyok 80. Ez vicc volt. Na szal addig még kiderül mi a pálya, a busz is elüthet(Manitou-t is elütheti Debrecenben a villamos )nem lehet tudni.
Márk akkor frissítsd a listád.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #392 üzenetére
Engem nem kell kérlelni, beírtam, hogy valszeg sztornó, és nem azért, mert nincs rá indokom, attól még lehet, mert ide nem írom be, és van is, mert nem hazudozom sosem.
Ez most egy komoly mondat volt, tessék annak venni.
A szájkarate emberségről meg annyit, hogy gondolom ezt a gyúrásra értetted...figy, én addig nem fogok ugrálni, amíg olyan keretem nem lesz, ami kitart jópár hónapig, nem pedig 2 hónap, aztán baszhatom az egészet. Meg rengeteg más tényező is bejátszik, nem csak az, hogy nem szarom a pénzt.
Ez is komoly volt. -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #398 üzenetére
A demajdegyszer az szted 2 hét múlva van? Akkor úgy mondom, hátha nem vitatkozol ezután, hogy anyámék se szarják a lóvét, és nem fog senki az én ízlésem szerint étrendet váltani, meg nem is várom el. Jelenleg meg nem lehet helyzetnek mondani, amiben vagyok, előbb azt szeretném megoldani, valahogy úgy gondolom, hogy a gyúrás azért nem a világ legfontosabb dolga. Célokat meg had tűzzek már ki azért magamnak, még ha ekkora lúzer fos is vagyok, légyszi. Nekem elég, ha van néhány ősrégi barátom, akik előtt van hitelem, és ők tudják milyen ember vagyok. Legyalult hasat meg inkább ne, így is örülök, hogy feljött anno néhány kg. Na mindegy, úgy is csak magammal társalgok. Hagyjuk.
Amúgy béke van sztem, mielőtt a többiek azt hinnék itt most komoly kakaskodás folyik.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #408 üzenetére
Ahogy érzed, te biztos jobban tudod.
Részemről a témát befejeztem. Azt bírom amikor elmegyünk már érdekes szintekre a témában...Gondokat meg oldom ahogy tudom, nem tom ki állította, hogy nem.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #428 üzenetére
Köcsögöljél csak nyugodtan...
Pezsgőt gondolom már megittad.
Amúgy is csak gyomorrontásod lenne tőlem, mert előtte ha már megeszel úgy is letolnék némi patkánymérget...
Szerk.:
Ez megható volt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest