Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #2351 üzenetére
Utána lehet rendelni? Gondolom jó ''kevés'' maniért...
S754-es procik single channel IMC-je miatt nem érdekes.
olyan 6-7k-m lenne rá,de lehet,hogy csak 1-2 hét mulva.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
hidi jelentkezett uraim a topikjába
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
thaler2
senior tag
válasz Balinov #2352 üzenetére
Ez nem újdonság azért a számomra, kerestem is én ezerrel audigy1et meg kettőt de sehol nem volt használtan...audigy4 oem pedig 13ezer újonnan, annyit meg azért nem ér meg nekem az Eax4.0 amennyivel több volt, azt inkább sal hangfalakra költöm majd...sz.tem jobban járok
-
törölt tag
Hidi megjelent az őt megkárosítottak topicjában 6 perccel ezelőtt!
Ezt írta:
''nah hy bocs h nemirtam nagyon nemvoltam net közelben..
mindenkinek meg fogom adni amivel tartozok neki.. csak kell egy kis idő.''
-
-
helkis
veterán
válasz thaler2 #2356 üzenetére
nem vitás, gondolom max néhány FPS-t rabol el gameből amig a CPU kiszámolja az eax3-at.. hallható különbség nem hinném hogy lenne, de még eax3-4.között sem lehet szerintem hallani..
Tündérrel kéne beszélni hogy hallgassa meg a különbséget, neki jó füle van az lyesmihez!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
válasz #35685120 #2361 üzenetére
érdekesen alakul.
én vhogy már ott tartok,hogy sajnálom a csávót..na nem azért,amibe belefutott,hanem mert szánalmas.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz #35685120 #2368 üzenetére
kíváncsian várom majd az ügy végkifejletét. biztos lesz,mert sokan lettek érintettek és hát nem kétft-ról van itt szó
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
thaler2
senior tag
válasz Balinov #2370 üzenetére
köszi!
Más: ahol éppen minden ph!-s szétakarja szedni Hidi-t szerintem szánalmas. Szidja is mindenki a kissrácot nem arról van szó, de annyira bénának taartom, hogy szinte mindenki beleirogatja a saját hülyeségét abba a topicba. Aki károsult vagy ismeri Hidit mondja el a véleményét, de olvasva a topicot, a sok kissrác most kiéli milyen szépen tud oltani:S sz.tem elég gázos. -
törölt tag
válasz thaler2 #2372 üzenetére
Figyu, ez részben igazat adok, részben nem. Én is leírtam oda a véleményem. Mert az ilyen Hidi féle emberek miatt vagyok bizalmatlan, ezért nem vásárolok használt cuccokat, csak Jazzostól. Inkább megveszem az újat. Volt rossz tapasztalatom is, meg az ilyen storyk beteszik nálam a kaput. Ezek nagyon gázos dolgok...
-
Balinov
titán
válasz #35685120 #2374 üzenetére
nekem a legnagyobb bajom az egész Hidi story-val kapcsolatosan az,hogy óhatatlanul is kialakul egyfajta anti-győr hozzáállás a ph!-sok között. na jó,most nem kimondottan a szakmai topikokra hanem inkább a hw/sw/apró/bolha/mobil piaci szegmensre.
Hiába vagyunk itt szinte kivétel nélkül jófejek,ha valaki srác,akitől teszemaszt vmit vennél/eladnál neki,megtudván,hogy lokálpatrióták vagyunk,aszondaná,''ja,hogy te győri vagy,inkább elállok az üzlettől'' ez kellemetlen egy párszáz ft-os tételnél,de pl. egy LevAndropov kaliberü hw beszerzésnél,vagy futárkodásnál (én) elég ciki,sőt kellemetlen tud lenni.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz knifemaster #2376 üzenetére
ez már megtörtén eset? aztaqrva!
-
Balinov
titán
-
helkis
veterán
válasz Balinov #2375 üzenetére
kisebbség leszünk? vazz!!!
szerintem egy komoly üzetember, aki el akar valamit adni, nem fogja megkérdezni, hogy ismered-e a Hidi-t vagy sem: $$$ MoneY - TalkS $$$
Attól hogy valaki bizalmatlan egy emberrel kapcsolatban az egy dolog, de csak ne általánosítson, vagy vonjon le következtetéseket, mert egy idő után nagyon magányos lesz az illető! Aki csalódik valamiben/kiben az tudjon már nagyfiúk lévén határt húzni minden egyes szituáció között, ill azokat szankcionálni akik kibasztak vele.. Én mindenkinek megszavazok előre egy +1-es bizalmi értéket magamban, aki átver annak a ezt az értékét 0-ra csökkentem, és jól beírom a hipotalamuszomba!!! Bárki átverhet, de csak 1x!!! ennyi mindenkinek jár szerintem. Remélem is, hogy nem vesznek egy kalap alá minket PNG személyekkel.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz knifemaster #2376 üzenetére
hát ez dúrva...
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
-
knifemaster
aktív tag
válasz Balinov #2382 üzenetére
Nem emlékszem pontosan,a privit meg már töröltem(én marha )ezért nem írnám nyílvánossan le kivel történt meg az eset,miszerint hidinek elküldött valamit,előbb mint hogy a számlájára került volna az ára,és itt bukott is a mutatvány.Ez is van már pár hónapja,hogy megtörtént...
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Balinov
titán
válasz knifemaster #2389 üzenetére
nafasza!
Remélem nem veszitek hokon ezt a hsz-emet!
[link]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
knifemaster
aktív tag
Remélem nem veszik zokon az Én hsz.-emet sem
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Balinov
titán
válasz knifemaster #2391 üzenetére
nem hát,ahogy látom a visszajelzéseket
-
helkis
veterán
válasz Balinov #2390 üzenetére
Igen kezded kapizsgálni! az egyik hozzászólónak volt egy megragadó mondata : ha venni akar valamit, akkor megy a kecskeméti adok veszekbe, magyarul jobban megbízik az ott lévőkben mint egy mezei eladóban: mi lenne ha mostantól az lenne a mottó errefele hogy : győrkörnyéki adok-veszek bizalmi kör! esetleg mi normális emberek kiírhatnánk az aláírásunkba, hogy kiben bízunk meg vagy kire vállalunk garanciát? persze ezt még kidolgozásra kell előterjeszteni a következő PH! talin..
juteszembe Feb.25-én leszek 28-éve a bolygón, szal készítsétek a torkotokat, és a dartsjaitokat (csocsókezüek hátrányban! )"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Jazzos
őstag
Kihasználtam hidi topikját, hogy hirdessem a monitorjaimat! Mekkora ****** vagyok, mi?
Csabi: táp rendelve... -
helkis
veterán
válasz knifemaster #2396 üzenetére
jeee, ezt már hallottam 10 éve! azt mégsincs semmi!!!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Hawk
tag
válasz cortez25 #2393 üzenetére
Lehet lesz is 10kHUF-od...csak még be kell néznem a topicba...reggel benéztem és irtam is ..akkor kb 60 HSZ volt most már több száz...szal ha nem jön meg a pénzem még a héten rádbízom a ''beszerzését'' és akkor fele a tied!!!
De sajna még a kártya sem jött meg...( illetve vissza.. )
Hawk
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest