Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivec
csendes tag
Üdv! Én most szereltem be egy 960 evo-t és nem tiltott le az alaplap egy sata portot sem (Asus Z170A, legfrissebb bios). Sebességeket nem mértem, de szerintem nem is lehet, mert csak akkor lenne értelme, ha egyszerre futna a teszt a sata-s és az m.2-es eszközön is. Lehet hogy az új bios oldotta meg a problémát?
-
Core2duo6600
veterán
Az m2 est veszi előre, de én egy normál ssd re telepíteném, korábbi tapasztalat, hogy belekutyul abban az értelemben, hogy oda teszi az indító rekordját.
És ha később kiszeded azt amin volt, akkor nem indul el, az egyébként hibátlan rendszer, eddig minden gépnél elődordult.
Ez elég alap lenne, hogy a csatlakozott háttértárakat, port szerint is ki lehessen kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF