Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Miért? Nem?

Ha garanciális probléma merül fel, a gumis kicseréli neked. Ha nincs probléma, akkor annyira felesleges ilyeneken fennakadni szerintem. Miért kopóalkatrészbe fektetné az ember az idejét és energiáját? Meg kell nézni egy-két tesztet, esetleg megkérdezni mi a best buy, keresni egy jó ajánlatot rá, feltenni és elfelejteni a dolgot 5 évre. Minek ilyenekkel foglalkozni egyáltalán, hogy mikor gyártották vagy egyáltalán megegyezik-e a DOT a négy gumin? Én azt se tudom az enyémen milyen DOT van. Felrakták, fasza volt, 24k mérfölddel később még mindig fasza. Lehet jövő héten kapok egy szöget, cserélek és máris különböző DOT lesz fent, ha addig nem volt... Vettem ugyanolyat az új kocsira is, arról se tudom milyen DOT van rajta. Fent van, fasza minden. Kit izgat hogy tárolták előtte?
Nem üt, nem ráz, nincs megsérülve, nem ereszt, nincs kirepedezve, semmi gond vele.
Az se zavar, ha van köztük 2% eltérés teljesítményben. Ilyenekkel foglalkozzanak a boy racerek! Civil autózásnál teljesen felesleges ilyeneken fennakadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem üt, nem ráz, nincs megsérülve, nem ereszt, nincs kirepedezve, semmi gond vele.