Hirdetés
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
üzenetére
Ügyes vagy.
De írták is, hogy irgalmatlan nehéz lesz Ultimaten egy teljesen új karival. De ha nem így lesz, nincs sok értelme, ugye?
Idecopyzom az egyik választ:
"anathema2741 : how is the level scaling on ultimate at level 2?
Well, let's take a look. Now I will warn you that anyone who's going to play like this? It's going to be hard. I would describe this as almost playing on players 8 in Diablo 2 back in the old days, but you'll notice these enemies are actually scaled to my level. We've gone ahead and through Elite and Ultimate difficulties and updated these guys so they scale from one all the way up to max level. And yes, they hurt. They give a lot more XP, but they hurt. You're going to get all the attribute and skill points like I said and you're going to need them because this stuff is way harder than what you're used to. I will point out, if you look at my resistances, they are in fact altered by the difficulty scaling.""to get all the attribute and skill points like I said": arra utal, hogy a Merittel unlockolod a nehézségi szinteket.
Persze megteheti az ember amit tud, Lokarr szet
meg gondolom az unlock után visszamehetsz Veteranra is, és a sok ponttal gyorsabb leszel. Vagy Eliten. A Devotion Shrineokat meg úgy oldják meg hogy bővül a mennyiségük a 2 nagyobbik nehézségen, hogy ne kelljen visszamenned kisebb szintre miattuk, össze lehet majd bármely nehézségen szedni az 55-öt. Legalábbis ezt értettem.A jó az, hogy pl. ez a merit dolog opcionális, ugye vagy használja valaki, vagy nem. Szerintem egy Elitere ugrásra biztosan bepróbálom egy lvl1-es karival.
A TQ: Ragnarökre nem bírtam rászánni magam, szerintem így is marad.
A TQ-t szerettem nagyon, de ha úgy vesszük a GD egyfatja utódja nem csak a grafikus motor tévén, hanem annyi mindent átvettek/továbbfejlesztettek az előző munkájukból.
Jó játékot hozzá, van még időd az FG-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenWRT topic
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg gondolom az unlock után visszamehetsz Veteranra is, és a sok ponttal gyorsabb leszel. Vagy Eliten. A Devotion Shrineokat meg úgy oldják meg hogy bővül a mennyiségük a 2 nagyobbik nehézségen, hogy ne kelljen visszamenned kisebb szintre miattuk, össze lehet majd bármely nehézségen szedni az 55-öt. Legalábbis ezt értettem.
reelc