- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Csak mert olyan kedvesen kértél tanácsot elmondom, hogy ennek semmi köze nincsen a Steamhez. A játékban a profilodhoz csatolva van egy racenet account, amit az alábbi weboldalon tudsz elérni.
[link]Itt van egy Rivals fül, amelyiken láthatod, hogy minden héten automatikusan besorolnak neked egy heti (weekly) és egy egyedi (custom) riválist. Ha ezek regisztrálnak egy eredményt egy global challenge-ben, akkor az megjelenik a te listádon is. A játék Steam fórumán angolul leírtam az egész rendszer működését:
[link] -
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Pont azért kaptál embert mert 1 barátod van steamen, és az nem ellenfel! És ugye van 1 olyan achivment hogy uralj 1 hetet globalban. Na ez 1 emberrel gyakorlatilag csalás! És ahogy írtak előttem ez nem steam, hanem racenet műve..
-
-feco api-
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Szeva Papi!!Azé rak be, mert hasonló képességű mint Te ,magyarul "Rivalis"Ki a jobb !!
Nálam is volt ilyen ,mondtam is neked !!Az előtt hogy kidobtál mindenhonnan ,hogy Csalok és hogy miért megyek újra meg újra ugyanazon a pályán !Na ezért!! A racenet csinálja hidd el!!
U.I
sak azt nem értem minek neked az a nagy fokú bizalmatlanság ,ha valaki Jobb nálad bizonyos versenyen!!Ha van csiter a szerón akkor úgyis beáll mint a 21 ,már tapasztaltuk,pl:sergib !!
Na Szewa volt barát

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Őőő... a global challenge-nél nekem mindig ad egy random ellenfelet is, ennek a Steamhez az ég egy adta világon semmi köze (a játék sara), szóval ezúttal (is) a semmiért szidod a Steamet. De még kijavíthatod azzal, hogy a játékot kezded el szidni ezért, vagy azzal hogy legalább egy hétig ne kelljen hallgatnunk/olvasnunk, hogy mekkora szar a Steam(ünk).
Mielőtt be lennék skatulyázva a köszi a semmit kategóriába, két dolog: 1. nem tudod leszedni sehogy sem ezt a funkciót 2. miért zavar?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Filmvilág
- Titan Quest II
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- További aktív témák...
- Eladó Google pixel 8 8/256
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam is volt ilyen ,mondtam is neked !!Az előtt hogy kidobtál mindenhonnan ,hogy Csalok és hogy miért megyek újra meg újra ugyanazon a pályán !Na ezért!! A racenet csinálja hidd el!!
sak azt nem értem minek neked az a nagy fokú bizalmatlanság ,ha valaki Jobb nálad bizonyos versenyen!!Ha van csiter a szerón akkor úgyis beáll mint a 21 ,már tapasztaltuk,pl:sergib !!