- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Akkor bocs, tényleg a videóra értelmeztem (talán ha kicsit jobban kibontod, akkor nem értettem volna félre)!

Általában pedig igyXM nem neki menni a másiknak, remélem az azért látszik is (kivétel, aki +érdemli)!

Ezért szokott lenni az, h tolom, tolom, aztán ha +untam a "gyökereket", akkor készítek privát szobát, ahol azért általában már nyugisabban lehet menni!

A HardCore az általad Mlített (Azért kell a full törés és a 0 flashback, hogy leszokjanak az emberek arról, hogy majd a falról visszapattannak a kanyarban.) előnyök reményében jött létre, de nem jött össze, a "gyökerek ugyanúgy jelen vannak és ugyanolyan "gyökerek"!

Privát szerón + azt lehet beállítani, amit akar a többség (kivéve a Coll: OFF, mert arra + én vagyok nagyon nehezen rávehető, vagy esetleg csak kivételes esetben 1-1 menetre)!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Lexus, Toyota topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs