- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2900XT-t én is sajnálom hogy nem került be, de beszerezhetetlen... 2900Pro vs 8800GTS320-at terveztem betenni, de a 2900Pro-m is megdöglött

A 6800GS-nél írtam hogy miért ez lett: a nagyobb modellek (GT és Ultra) nem mennek "modern" alaplapban (1st gen core i szériától fölfele). Core2-es konfiggal meg nem akartam szórakozni
Az 560Ti kényszerből került be, mert a GTX480-nak nem láttam értelmét ha 580 is van a cikkben, hiszen majdnem ugyanaz a két kártya. Eleve az 5870-et se akartam betenni, eredetileg úgy terveztem, hogy elég lesz a 6970 de aztán meggyőztek, hogy be kéne tenni az 5870-et is, és akkor annak kellett valamilyen párt találni. A 9800gtx helyett meg nem akartam 9600GT-t betenni, mert az milyen snassz már 
Az XP konfigon én is gondolkoztam, mert akkor már ugye AGP konfig is lett volna, és le lehetett volna menni egészen kb GF256 vs Radeon7200-ig
meg években kb 2000-ig. De ez a cikk így is olyan hatalmas lett, hogy az már tényleg overkill lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

Az 560Ti kényszerből került be, mert a GTX480-nak nem láttam értelmét ha 580 is van a cikkben, hiszen majdnem ugyanaz a két kártya. Eleve az 5870-et se akartam betenni, eredetileg úgy terveztem, hogy elég lesz a 6970 de aztán meggyőztek, hogy be kéne tenni az 5870-et is, és akkor annak kellett valamilyen párt találni. A 9800gtx helyett meg nem akartam 9600GT-t betenni, mert az milyen snassz már 
meg években kb 2000-ig. De ez a cikk így is olyan hatalmas lett, hogy az már tényleg overkill lett volna.