- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szejler
csendes tag
Nem néztem utána, mi a különbség sebességre az a8 és az a9 között?
Kedvelem a g10-t, de lássuk be, olykor a sebessége, és a kijelző érzékenysége is kicsit idegesítő tud lenni. Utóbbit nem is értem, a szintén rezisztív LG optimusom nagyságrenddel érzékenyebb. Ha a g10 azt hozná, eszembe sem jutna másik tabletre gondolni. Így viszont gondolok. Leginkább a dropad a8-ra.
Írtad, hogy a g10 2.3 androiddal, még a módosított verziótokkal is vannak problémák (wifi). A belassulásai miatt viszont még így is rágódom rajta.
Te melyiknél maradtál? 2.3 vagy vissza a 2.1 re? Azaz használhatóság szempontjából a 2.3 gyorsulása vagy a stabil de megfontolt 2.1?
-
szejler
csendes tag
Köszi a bíztatást, de vállalkozó kedvű vagyok.
Rendszeresen rendelek külföldről, csak eddig nem ilyen méretben/értékben.
Ha gumibottal nem vallatnak bensőségesen, - amit dramaturgiailag hiányoltam a leírás végéről -
, akkor tapasztalatszerzésnek is megteszi. Nem dealerkedéshez, csak jó tudni hogy őrölnek a vámszedők malmai. A számlatippet köszönöm!! (ha ne adj isten megtörténik, elfogadnak mondjuk egy nyomtatott számlamásolatot? Sejtem a választ, de hátha).
-
szejler
csendes tag
Sziasztok
Némi hezitálás után gpad mellett döntöttem, árérték arányban remek. A hdmi nélkül még csak csak el leszek, az alu házat fontosabbnak érzem (legf. majd verem a fejem a falba).
Kérdés a gyakorlottakhoz: a csomag beérkezésekor számítsak az ÁFA-ra, vagy átcsúszik fű alatt? Esetleg valami praktikus kérés az eladó felé: Gift, digitális képkeret, ne írja rá az értéket, stb.
Nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sorozatok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest