Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

válasz Gyöször #6441 üzenetére

Magammal viszem azért nyaralni is (már csak azért, mert az Action 4-hez csak 1 akksim van, ehhez meg 2, szóval ha az A4 lemerül, használom ezt). Másrészt, ehhez van egy kis állványom ami selfie bot is, az nyaraláskor tud hasznos lenni. Van azért néha 1-2 olyan helyzet, ahova jól tud jönni a 360-as látószög. Nem rég volt az esküvőnk, és a táncterembe az X4-et tettem be, mert egyrészt az A4 lemerült, ehhez van csereakksi, plusz olyan helyre tudtam csak lerakni, ahol egy egylencsés kamera nem látta volna csak a tánctér felét.
    Nem mondom hogy nagyon kihasználom, vagy elsődleges kamerának jó (nekem nem), de elfér itthon, van amikor hasznos. Megvállni nem fogok tőle, és ennek ellenére is újravenném, mert amikor kell akkor nagyon jó hogy van.

Régebben a sisakba épített interkom mikrofonját használtam (tmax pro, bletooth-on rálőve a telómra és a telómról indítottam egy hangfelvevőt), most meg egy dji mic 2-őt vettem, az összepárosodik az A4-el és kész.

Sokszor nálam van és sokszor nem rögzítek vele. Egyrészt, az A4-nek szerintem szebb a képe, eleve jobb helyen van (a sisakom állrészén és nem a motoron), másrészt, annak a felvételét sokkal gyorsabb feldolgoznom. Azért van mindig nálam, hogy ha az A4 lemerül menet közben, akkor legyen mit bekapcsolni. Kb fél éve vettem meg, még nem teljesen találtam ki mikor és mire fogom használni.

Új hozzászólás Aktív témák