Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz Khaosz55 #5776 üzenetére

Márton: nem a filmesekre értettem, a saját rögzítésemre gondoltam, csak most visszaolvasva látom, félreérthető volt.

Khaosz: megyünk olyan gyorsan mint egy motoros. Tudunk olyan gyorsan menni, de fordulni, pörögni, stb sokkal gyorsabban. 0-100 2mp az FPV-nek. 140-150 a vége ha nincs hátszél, szélben megvolt már a 185 is. Pár méterre a föld felett. Ez már inkább a pályamotorosok sebessége. A fordulások, bukfencek nagyon gyorsak. Sokszor a fákhoz, tárgyakhoz pár 10 cm-re közel.

A 30 fps-sel rögzített anyag nekem sosem adott jó eredményt. Exportálni persze lehet 30-ban, a feldolgozott anyag jó lesz. De ha 30-ban rögzítek, akkor könnyen kuka lehet a felvétel, feljebb tenni már nem lehet. Azért 60, vagy felette.

Ki fogom vinni az X4-et az FPV aljára rögzítve, és kipróbálom a tájvideózást 8k-ban, az Aceproval is megnézem majd. Erről dobok majd fel képeket, mert érdekes látvány lesz a drón az X4-el, az biztos. Van is egy video ITT. Na így nem szabad. Érdekes ahogy szegény FPV küzd a 20 centivel feljebb helyezett súlypontjával. Azért libeg szinte folyamatosan ide-oda, elég gáz...

Addig is egy ízelítő a fiam tegnapi repkedéséből.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés