Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Egy jótanács gopro 5 használóknak, bár lehet hogy csak nekem nem volt evidens elsőre: mielőtt vízbe mentek vele zárjátok le a képernyőt különben össze vissza fogja magától nyomkodni a beállításokat
nem rég mentem vele búvárkodni és nem értettem hogy az anyámba állítódik el folyton minden, meg exposure lock és egyéb olyan beállítások jöttek elő amikről azt se tudtam eddig hogy léteznek 
Szóval víz alatt a screen lock kötelező
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Assetto Corsa EVO
- Sorozatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem rég mentem vele búvárkodni és nem értettem hogy az anyámba állítódik el folyton minden, meg exposure lock és egyéb olyan beállítások jöttek elő amikről azt se tudtam eddig hogy léteznek