Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz Ijk #5119 üzenetére

"Aki kamera miatt költ jóval magasabb összeget telefonra jobban jár hosszútávon dedikált fényképezőgéppel."

De az is lehet hogy egyszerűen csak másképp látja a dolgokat mint te és a mobilok lényege miatt vesz drágábbat a jobb kamera miatt (is): mert ahogy már írták mindig keznél van és nem kell külön táska hogy magammal vigyem. Itthon van egy APSC-s Nikon-om, 2 éve nem fotóztam vele. Pedig csináltam már több ezer fotót sok külföldi út alkalmával azóta telefonnal. Egyszerűen nekem nyűg a fényképezőgép, plusz a képeivel is foglalkozni kell mert amit alapból kiköp a gép egyszerűen nem tetszenek.
    A képi világa meg csak a Pixelnek Pixeles, vehetek én Samsungot vagy Xiaomi-t ha a Pixel algoritmus jön be a szememnek, így egyáltalán nem mindegy melyik gyártó telefonját választom, és ennek semmi köze a kategóriához, a P7P-m fotói pl jobban bejönnek mint egy S24U képei. Itt egyszerűen eltérő igényekről van szó, lehet bármilyen jó minőségű egy fényképezőgép, ha nyűg használni akkor úgyse kínlódok vele sokáig.

Új hozzászólás Aktív témák