Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tomboy0013 veterán "Aki kamera miatt költ jóval magasabb összeget telefonra jobban jár hosszútávon dedikált fényképezőgéppel." De az is lehet hogy egyszerűen csak másképp látja a dolgokat mint te és a mobilok lényege miatt vesz drágábbat a jobb kamera miatt (is): mert ahogy már írták mindig keznél van és nem kell külön táska hogy magammal vigyem. Itthon van egy APSC-s Nikon-om, 2 éve nem fotóztam vele. Pedig csináltam már több ezer fotót sok külföldi út alkalmával azóta telefonnal. Egyszerűen nekem nyűg a fényképezőgép, plusz a képeivel is foglalkozni kell mert amit alapból kiköp a gép egyszerűen nem tetszenek. 
 A képi világa meg csak a Pixelnek Pixeles, vehetek én Samsungot vagy Xiaomi-t ha a Pixel algoritmus jön be a szememnek, így egyáltalán nem mindegy melyik gyártó telefonját választom, és ennek semmi köze a kategóriához, a P7P-m fotói pl jobban bejönnek mint egy S24U képei. Itt egyszerűen eltérő igényekről van szó, lehet bármilyen jó minőségű egy fényképezőgép, ha nyűg használni akkor úgyse kínlódok vele sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csepy
 Csepy