Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dare2Live
félisten
válasz

T0mBd1gg3R

üzenetére
						-UWB
-Jobb modem = jobb akuidő
Összességében p30 pronál kamerában jobb a pixel. Ezen a vonalon a legnagyobb ugrás a tele lehet... ha neked kell a tele de az proban van.
 - 

L4D1K
őstag
válasz

T0mBd1gg3R

üzenetére
						Hali -
Mindegyik telefonnal jol fogsz jarni

Nekem a 8a modellnel nagyon tetszett a friss szinvalasztas (aloe zold pl
 ) es a relative alacsony kamera vizor a hatlapon (pl 8 vagy 8 pro-hoz kepest.) A 8a kemeraja sztem kb barkinek elegnek kell lennia ma. Nezd meg Marques videojat a kamera tesztekrol.A kijelzo kornyeke tenyleg vastag - nekem egy Xiaomi 9T-m van es meg ott is szembetuno volt.
9 / 9Pro:
Nekem nagyon tetszik a design, az uj kamera vizor illetve a szinek es anyaghasznalat.
Kamera jobb, tobb AI funkcio meg esettleg meg be nem jelentett a ficsor amit varhatsz.
A teljesitmenyt neked illetve a "tudasra" valo szugseket neked kell felmerned. En pl nem jatszom de szeretek hobbi etel fotozni - igy nekem a kamera / tarhely stb jobban tetszett. Illetve szeretnek minel inkabb tanulni az AI hasznalatot ami pont egybe esik a munkammal is, szoval megint egy win.
Epp ezert nehez ajanlani konkret tipust.
Pl apamnak nem vennem meg a 8a-t mert utalja a kereteket - de a sima 8as-nal meg nem lenne tobbre szugsege tudasban (kb soha.)
Nezz videokat, menj el megnyomogatni a kiallitott modelleket es merd fel az igenyeidet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
 - Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) es a relative alacsony kamera vizor a hatlapon (pl 8 vagy 8 pro-hoz kepest.) A 8a kemeraja sztem kb barkinek elegnek kell lennia ma. Nezd meg
 Csepy