Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BeskoDani
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy kikapcsolás után nem akar bekapcsolni a gép! A gombbal nem hinném, hogy gond van, mert bekapcsolt állapotban kitudom kapcsolni a kijelzőt és vissza. Tegnap már furcsa volt, hogy ha készenlétben volt és vissza akartam kapcsolni, elhúztam a zárat de újra elsötétült és így tovább, aztán egyszer csak tovább engedett! Ma kikapcsoltam és mikor akartam bekapcsolni már nem reagált semmit! Sürgős lenne megtudnom mi a baja, mert így vizsgák előtt elég sok anyagom van rajta és szükségem lenne rájuk! Van-e valakinek bármi tippje a problémával kapcsolatban, illetve találkozott-e már valaki ilyen gonddal? Köszönöm szépen!
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest