Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tudtok valamilyen fejlesztői, magyar szövegért felelős elérhetőséget?
Borzasztó zavaró egy Y elágazásnál, amikor azt mondja, hogy Térjen jobbra (vagy balra -helyzettől függő), amikor ugyanazon a számozású úton haladunk tovább. Az iGo ilyenkor Tartson jobbra (balra) -on használ. Vagy ugyanilyen elágazásnál azt mondja, hogy Hajtson ki a kijáratnál, miközben nem térek le az autópályáról. -
HoTaZo
addikt
válasz
Hujikolp
üzenetére
Nem volt készülék csere.
Viszont, találtam egy visszaállítási lehetőséget, de azzal sem egyértelmű, hogy a kicsomagolt Zip mappában lévő almappákban lévő.json fájlok melyike rejti a régi helyemet, s azok miként jelenhetnek meg újra az idővonalamon.
[kép] [kép] [kép]"Az idővonaladatok importálása biztonsági másolatból
Ha egy meglévő biztonsági másolatot szeretne áthelyezni egy másik eszközre, vagy importálni az idővonalat egy új eszközre, importálhatja az idővonaladatokat egy biztonsági másolatból:Androidos telefonon nyissa meg a Google Térkép alkalmazást Térkép.
Koppintson a profilkép vagy név kezdőbetűje Fiók kör alakú ikonja majd Saját idővonal lehetőségre.
Koppintson a jobb felső sarokban a felhőre .
Válassza ki a kívánt eszközt a „Saját biztonsági mentések” szakaszban.
Koppintson a Továbbiak Több majd Importálás lehetőségre.
Az „Idővonal importálása a biztonsági másolatból” képernyőn koppintson az Importálás lehetőségre." -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom előcsalogatni a G.Mapsból az idővonalam régi helyeit?
Tudom, hogy most már a telefonra menti, be is állítottam, hogy melyik telefonomon akarom, de hiába keresem az évekkel ezelőtti helyeket csak az utóbbi, kb. amióta ez az átállás volt, azóta meglátogatott helyeimet látom. -
HoTaZo
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Mert nem akarja a tulaj, hogy azonosítható legyen a háza.
Náluk tudod kérni (linket nem tudok), de ez visszafordíthatatlan. Ha elköltözöl az új tulaj se tudja visszacsinálni.
Legalábbis ezt olvastam valahol. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lehet valahogy ezt az új színsémát valahogy át-, visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi