Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Az előző hozzászólásaim nem voltak egyértelműek, úgyhogy megpróbálom egyértelműbben megfoglamazni.
Adott egy mapparendszer, amit megosztottam Google Drive-on keresztül másokkal olvasói jogkörrel. Azt vettük észre, hogy egyes almappák tartalmát egyes emberek tudják módosítani is, nem csak olvasni. Majd most hogy jobban átnéztem, észrevettem, hogy egyes almappáknak nem is én vagyok a tulajdonosa. Hogy lehetséges ez, és hogyan tudom ezt a későbbiekben kivédeni?
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Megosztottam néhány GoogleDrive mappát másokkal olvasói jogkörrel és nem egyszer előfordult, hogy tudták szerkeszteni az adott mappák tartalmát (átnevezni és törölni a benne lévő fájlokat). Leellenőriztem és tényleg olvasói jogkörrel van megosztva. Hogyan lehetséges ez és hogyan lehet kivédeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest