Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skacok!
Már rég a chrome böngészőt használom nagy megelégedéssel, de kb. két napja "meghülyült".
Sok oldalt ha megakarok nyitni akkor valami directagain.net akar töltődni aztán vagy üres képernyő vagy kiírja, hogy próbálkozzak később. Ugyanezen oldalakat az IE minden további nélkül megnyitja! Hozzátenném, eddig természetesen a chrome is megnyitotta! Mi lehet ez valami vírus vagy adathalász vagy mi? Láma vagyok a kérdésben tudtok valami tippet? -
Gyerekek! Egy láma kérdés!
A Microsoft Silverlight az csak az IE vagy más böngészők esetén is előnyös?
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Pardon! Már sikerült megoldanom!
-
Sziasztok!
Figyelmetlen voltam és a KMPlayer telepítése közben felment a chrome böngészőmbe egy ilyen funkció sor vagy mi. (kereső, levelezés, CNN, YouTube efféle szarságok) Hogy tudom azt a sort eltüntetni a böngészőmből?
-
Skacok! Egy láma kérdés...
Le akarom pucolni a merevlemezemet és feldobni az eddigi win7 helyett egy win8-at! Na most a chrome böngészőmből szeretném lementeni a kedvenceket stb. mert később is azt akarom használni. Honnan és mit kell lementenem, hogy az új telepítés után "visszatölthessem" a cuccokat a böngészőmbe? -
-
Skacok. Alapból meg vagyok elégedve a chrome cuccal, az egyetlen eddig (kb.1 hete van fenn) tapasztalt komolyabb hiba, hogy ha pl. a you tube-n megnyitok egy videót akkor pár másodpercig (5-10) csak hang van és utána jön csak a kép..... mi lehet a gáz, van valami tippetek?
-
válasz
T_Stark
üzenetére
Hát nem tudom... Biztos én vagyok a béna de egy oldal elmentése vagy megnyitása egy halom kattintgatás... ennyi erővel minden alkalommal be is írhatom. Nincs módszer, hogy az ikonról lenyíló ablak már egyből a könyvjelző linkeket mutassa? Ja és ne külön mappába az explorerből importáltakat, hanem ömlesztve mindet.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
.....a kezdőlapos dolgot megoldottam de az IE kedvencek még mindig külön sorban vannak.....
-
Skacok két igazán láma kérdés. Letöltöttem a chrome böngészőt és nagy nehezen importáltam az IE9 kedvenceit. DE csak úgy tudom megjeleníteni ha külön sort "csinálok neki ezt, hogy lehetne megoldani, hogy (mint pl. IE-nél) ikonról azonnal mutassa őket? A másik én nagyon szerettem ezért hiányolom azt az ikont amivel vissza tudok ugrani a kezdőlapomra. Ezt, hogy tudom beállítani?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest