Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Kunsztler
üzenetére
Nem hiszem, hogy sokat számít. A flash játékok fura módon az ie-ben a leggyorsabbak én nálam. Felváltva használom a chrome/ie/firefox triót, és míg kezdetben a chrome gyorsasága nyűgözött le, mostanában sokkal fontosabb lett az egyszerűsége.
Elsődleges böngészőm mindenképp az marad, még annak ellenére is, hogy nem bírok kezdeni azzal az átk***tt plugin telepítős izé ellen semmit. Csak remélem, hogy mihamarabb frissíti magát egy normális változatra...
-
Depression
veterán
Mit lehet tenni a folyamatos plugin telepítés ellen? hiába bökök a telepítésre, semmit nem használ, minden oldalon előjön.
-
Depression
veterán
Most azon a projektemen dolgozom, hogy a chrome ikon megnyomásával 2 egymás melletti böngésző induljon el. A második pedig legyen incognito.
Sajnos nekem viszont nem megy win7 alatt 2 chrome elindítása cmd fájlból.
Tudtok erre megoldást? -
Depression
veterán
válasz
üzenetére
Csak egy kis agymenés:
A FF nem csak úgy kapja a pénzt, hanem a keresője után. Mivel a legtöbb ember a google-t használja, így egyértelmű, hogy tőlük kapja a legtöbb pénzt. A google szerintem még akkor sem fogja hagyni a FF-ot veszni, ha felzárkózik hozzá a chrome, nehogy a FF felhasználók visszatérjenek az ie-hez.
Az opera pedig trónon ül, mégpedig azért, mert az egyre jobban elterjedó mobil net böngészőiknek (mobile/mini, vagy akár a turbo, bár azt kevesen ismerik) nincs igazán vetélytársuk.
Persze ez mind csak saját agyszülemény. -
Depression
veterán
Meg lehet valahogy oldani, hogy a kezdő képernyőn több kedvenc (legtöbbet használt) oldal előnézeti képe legyen? 1920x1200-ban már szinte üres a képernyő.
-
Depression
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Tényleg senki más nem találkozott még ilyennel?
-
Depression
veterán
Segítsetek már:
Win7 64bit. Kikapcsoltam a tűzfalat, a routert már kiiktattam, rendszergazdaként futtattam, de akkor sem tud kapcsolódni a chrome telepítő az internetre. De nem is ír ki hibát, csak folyamatosan megy a ' kapcsolódás az internetre' ablak. Egyszer egy órát hagytam futni a háttérben, tehát a türelmem sem az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest